Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Öykü Gürman hem Alparslan dizisinde hem de sahnelerin tozunu attırıyor!

Öykü Gürman hem Alparslan dizisinde hem de sahnelerin tozunu attırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılını başarılı şekilde kapatan ünlü isimlerden birisi de Öykü Gürman. Şarkıcı olarak sahnelerde yer almayı sürdüren ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gürman, ayrıca dizi oyuncusu olarak bir kez daha setlere adımını attı.

Alparslan Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinin ikinci sezonunda en etkili rollerden birisini elde eden Gürman, böylelikle bir kez daha oyunculuk yeteneklerini ortaya çıkartma fırsatı buldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Asiye karakteri ile büyük çıkış yakalayan ve üst üste oyunculuk teklifleri alan Gürman, 2022 yılında bu sefer Alparslan isimli çok sevilen tarihi dizide Öke Hatun karakteriyle ekranda bulunuyor.

Fatih İçmeli ile bu yıl nişanlanan Gürman, 2022 yılının kendisi için çok iyi geçtiğini belirterek, şöyle konuştu: “2022 süper geçti, hep çalışarak geçti. Alparslan Selçuklu dizisindeki set ekibi, arkadaşlarım, yönetmenlerim ile tanıştım. Onlarla çok güzel bir uyum yakaladım. Nişanlandım, o da 2022 yılına ait çok güzel bir hatıra oldu.”

Estetik konusunda ufak dokunuşlar dışında büyük değişimler yapmayı düşünmediğini de anlatan Öykü Gürman, doğal olmayı tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

Sosyal medyada söylediği şarkılar ile fark edilen, daha sonra televizyon programlarına çıkarak adını duyuran Öykü Gürman, ayrıca oyunculuk yeteneklerini de sergilediği projelerle son yılların en başarılı ünlü isimlerinden birisi olmayı başardı.