Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin set ortamı, başarısının da sebeplerini ortaya koydu!

Kızılcık Şerbeti dizisinin set ortamı, başarısının da sebeplerini ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizi ile Show TV ekranında 2022 yılının öne çıkan genç kadın oyuncularından birisi oldu. Canlandırdığı Doğa karakterinin hikayesi de izleyenlerin çok ilgisini çekiyor. Cuma akşamları Yalı Çapkını isimli dizinin çift haneli reytingler ile müthiş bir çıkış yakalamasına rağmen, Kızılcık Şerbeti dizisi de hikaye gücü ile iyi reytingler alabiliyor.

Bu noktadan bakılınca Sıla Türkoğlu ile dizideki rol arkadaşlarının ne kadar başarılı bir süreç içinde oldukları da daha net anlaşılıyor. Türkoğlu, dizinin setinde her şeyin yolunda olduğunu açıkladı. Emanet isimli Kanal 7’nin günlük dizisiyle parlayan oyuncu, iki sezonun ardından bu projeden ayrılmış ve birçok teklif arasından da Kızılcık Şerbeti’ni tercih etmişti.

Kızılcık Şerbeti dizisinin set ortamı, başarısının da sebeplerini ortaya koydu! 7

Oyuncu, sette nasıl bir ortam olduğunu şu sözlerle açıkladı: “Set güzel gidiyor, keyifli çalışıyoruz. Eğleniyoruz, gayet keyifli, güzel gidiyor diyebilirim. Biz ekip arkadaşlarımız, oyuncu arkadaşlarımız güzel anlaşıyoruz. Ekrana da umarım yansıyordur.”

Onedio’nun youtube programının konuğu olan oyuncu, yemek yemenin kendisini mutlu ettiğini de söyledi. Üzüldüğü zamanlarda yemek yemeyi tercih eden oyuncu, hırslı bir insan olmadığını da ifade etti.

Tavla oynamak da oyuncunun sevdiği şeylerden birisi. Sıla Türkoğlu, sette yemek aralarında arkadaşları ile tavla turnuvası düzenlediklerini anlattı. Oyuncu, “Tavlada hep ben kazanmalıyım” diyerek de bu noktada bir takıntısının bulunduğunu ifade etti.

Tavlada sürekli kazandığı için de set arkadaşlarına bir şeyler ısmarlattığını anlatan oyuncu, bunun seti daha eğlenceli bir hale getirdiğini ifade etmiş oldu.