Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Öykü Gürman sosyal medya için herkesi uyarıyor!

Öykü Gürman sosyal medya için herkesi uyarıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, sesinin yanı sıra dizilerdeki performansı ile de konuşuluyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından, Gel Dese Aşk’a başlayan Öykü Gürman, hayranlarını yine mutlu etti.

Sadece oyunculuğu ile değil, söylediği şarkılarla da rol aldığı yapımlara değer katan oyuncu, Women’s Style dergisine verdiği röportajda aşkın kendisi için anlamını anlattı. Fatih İçmeli ile uzun süredir aşk yaşayan oyuncu, aşk konusunun derin bir mevzu olduğunu ifade etti.

Öykü Gürman, “Aşk hayatın anlamını arayıştır. Özünü, ruhunu keşfedebilmektir kendi yalnızlığında kendinle baş başa iken sana ne kaldığıdır… Ürettiklerin, biriktirdiklerin! Yalnızca ilişki olarak değerlendirmemek gerek aşkı… Büyüdükçe, zaman geçtikçe aşk ve hayat algısı çok değişebiliyor. Olgunlaşıyoruz, daha gerçek bir yerden bakıyoruz aşka! Aşk aynı zamanda manevi bir deneyim ve bir bütünlük durumudur. Çünkü aşkla bir tamamlanmışlık duygusu yaşar, eksik bir parçamızı bulduğumuzu hissederiz” diye konuştu.

Sosyal medyada da aktif bir kullanıcı olan oyuncu, teknolojinin gelişmesinden memnun. Öykü Gürman, yeni şeyler öğrendikçe bu durumdan keyif alıyor. Ancak teknik olarak da zorlanıyor.

Öykü Gürman sosyal medya için herkesi uyarıyor! 7

Sosyal medyanın zararlı yanlarına da değinen Öykü Gürman, yanlış kullanılması durumunda bir boşluk duygusunun oluşacağını ifade etti.

Öykü Gürman, şöyle konuştu: “Aram çok iyi, yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum sosyal medyada bazı uygulamaları kullanırken teknik olarak zorlansam da öğrendikten sonra çok keyif alıyorum, gelişen teknoloji sayesinde şimdi canlı bağlantılar yapıyoruz görüntülü konuşuyoruz, istediğimiz bilgiye dünyanın neresinde olursa olsun ulaşabiliyoruz tüm işlemlerimizi neredeyse telefondan hallediyoruz. Bunun avantajları olduğu kadar dezavantajları da yadsınamaz, insanı biraz tembelleştiriyor sosyal medya, fayda sağlayacak şekilde kullanırsak harika ama yanlış kullanılması bir boşluğa düşme hissi yaratıyor bende.”