Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Öykü Gürman, youtube’da keşfedildi, 12 yıl içinde nereden nereye geldi!

Öykü Gürman, youtube’da keşfedildi, 12 yıl içinde nereden nereye geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 2007 yılından 2019’a Öykü Gürman’ın 12 yıl içinde geldiği nokta gerçek bir başarı öyküsü…

2007 yılında ikiz kardeşi Berk Gürman ile birlikte youtube’a yükledikleri “Evlerinin Önü Boyalı Direk”şarkısından bu güne Öykü Gürman, bir başarı hikayesi olarak gözler önünde duruyor.

Youtube’da şarkıları yüz binlerce, hatta milyonlarca tıklandıktan sonra televizyon programlarına konuk olan, kendilerini anlatmak için basında buldukları her fırsatı değerlendiren ikiz kardeşlerin hikayesinden büyük bir başarı hikayesi doğdu.

2007’de Kısmet, 2009’da İki Arada albümleri çıktı. 2008’de Hürriyet Altın Kelebek ödülü aldı. TRT1’de program yaptı. 23 Nisan 2013 – 4 Ağustos 2015 yılları arasında Yavuz Bingöl ile evlilik yaşadı. 2014 yılında Urfalıyam Ezelden dizisinde Ceylan karakteri ile başarısını ekrana taşıdı.

Şimdilerde ise hem Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakteri ile oyunculuk başarısını sergiliyor, hem de müzik çalışmalarıyla hayranlarını konserden konsere peşinden sürüklüyor.

12 yıl içinde ‘nereden nereye geldi’ dedirten bir Öykü Gürman gerçeği ile karşı karşıyayız.

Sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan Gürman, hayatı film olabilecek bir hikayeye sahip.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da milyonlarca etkileşim alan Gürman, adeta kabına sığmıyor. Her işini de en iyi şekilde yapmak için büyük çaba, emek sarf ediyor.

Bize de helal olsun demek kalıyor…

Öykü Gürman, youtube'da keşfedildi, 12 yıl içinde nereden nereye geldi! 7