Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Wilma Elles’e çevresinden kilo al baskısı!

Wilma Elles’e çevresinden kilo al baskısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Almanya doğumlu ünlü oyuncu Wilma Elles, uzun yıllardır Türkiye’de farklı projelerde yer alarak oyunculuk kariyerini sürdürüyor. En son Arka Sokaklar dizisinde rol alan oyuncu, katıldığı açılışta açıklamalar yaptı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle sosyal mesafenin korunması gerektiğini anlatan Wilma Elles, hayatı doya doya yaşamanın da önemine işaret etti. Ünlü oyuncu, karantina sürecinde hiç kilo almaması ile de dikkat çekti.Sadece 1 kilo aldığını anlatan oyuncu, “Bazen diyorlar 5 kilo al. Ben böyle iyi hissediyorum kendimi” diye konuştu.

Mersin’de bir açılışta yer alan oyuncu, mutfakta yemek yapmayı da çok seviyor. Yeni yemekler de deneyen oyuncu, ikiz bebeklerine de yeni tatları alıştırıyor.

Çocuklarından bahsederken gözleri parlayan oyuncu, “İkizler çok tatlılar. Dünyadaki en güzel hediye. Herkese nasip olsun, inşallah. Çünkü daha iyi bir şey yok” diye konuştu.

Şu anda hayatından çok memnun olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, güzelliği ile de açılışın ilgi odağı oldu. İşte o röportaj: