Ana sayfa Dizi Arşivi Öyle Bir Geçer Zaman ki | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Öyle Bir Geçer Zaman ki | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Özel Analiz – Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın üstlendiği ve senaryosunu Coşkun Irmak’ın yazdığı ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisi 1960’lı yıllarda, kocası Ali Kaptan’nın kendisine yaptığı onca kötülüğü ve yaşadığı aile dramını unutamamış, bir evladını torununun doğumunda kaybetmiş bir annenin ve aynı zamanda kendisine ait bir konfeksiyon atölyesinin sahibi olan Cemile’nin, kızları Berrin ve Aylin; oğulları Mete ve Osman, kayınvalidesi Hasefe Hanım, damatları ve torunları ile verdiği mücadele anlatılmaktadır.

Birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ekranlarda ilk yayınlandığında büyük etki yaratmıştı. 3 sezon süren Öyle Bir Geçer Zaman ki müthiş bir final yapmıştı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Kanal D

Yapımcı: D Production

Türü: Drama dönem dizisi

Yayın Tarihi: 14 Eylül 2010

Final Tarihi: 18 Haziran 2013

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 120

Sezon Sayısı: 3

Süresi: 100 dakika

Müzik: Cem Tuncer -Nail Yurtsever

Başrol: Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles

Oyuncular: Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya, Mete Horozoğlu, Orhan Alkaya, Nilperi Şahinkaya, Tolga Güleç, Salih Bademci, Ferit Kaya ve Sercan Badur.

Senarist: Coşkun Irmak

Yönetmen: Zeynep Günay Tan

TÜM HABERLER

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Dizi hakkında tüm haberler için tıklayınız…

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: http://twitter.com/KanalD

Facebook: https://www.facebook.com/kanald

Instagram: https://www.instagram.com/kanald/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCldUX3aGPR_yWuiKkkTu56A

Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/oylebirgecerzamanki

HİKAYESİ

Deniz kaptanı Ali Akarsu karısı Cemile ve 4 çocuğu ile birlikte mutlu bir yaşam sürdürmektedir. Ali Kaptan’ın Hollandalı Carolin ile olan aşkı patlak verdiğinde ailede büyük sıkıntılar meydana gelir. Cemile ve Ali Kaptan’ın dizi boyunca görülen çatışmaları çocukların, hele de en küçük çocuk olan Osman’ın üzerinde derin hasarlar yaratır. Ailenin büyük kızı Berrin üniversiteye, küçük kızı Aylin ve büyük oğul Mete liseye gitmektedir.

Kaptan Ali’nin annesi Hasefe Hanım ise oğlunun yaptıklarının yanlış olduğuna inandığı için gelini Cemile’nin yanında yer alır. Hasefe Hanım diğer oğlu ve gelinini çıkarcı davranışları ve karakter bozuklukları nedeniyle pek sevmez. Hikâyenin odak kişisi ailenin en küçük bireyi Osman’dır. 1967 yılından günümüze dönemin siyasi ve toplumsal olaylarını ailenin dramatik öyküsünün arka planı olarak sunan dizi, nostaljik öğelerle bezelidir. Seyirciyi kendi atmosferine çekmeyi başarabilen dizi Türk televizyonlarına damgasını vurmuş dizelerden biridir.

Öyle Bir Geçer Zaman ki | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

MEKANLAR

Dizi ilk sezonu çekimleri Balat’ta yapıldı. Sonraki 2 sezon ise set Balat’tan taşındı. Bütün mahalle Beykoz’daki Eski Kundura Fabrikası’nda bire bir yeniden inşa edilen dev platoya dönüştürüldü.

KARAKTERLER

Erkan Petekkaya -Ali Kaptan

Ayça Bingöl- Cemile

Wilma Elles- Caroline

Emir Berke Zincidi- Osman

Aras Bulut İynemli-Mete

Yıldız Çağrı Atiksoy-Berrin

Farah Zeynep Abdullah-Aylin

Orhan Alkaya- Balıkçı

Mete Horozoğlu-Soner

Elçin Sangu-Jale

Mine Tugay-Bahar

Nilperi Şahinkaya-Mesude

Tolga Güleç-Ahmet

Meral Çetnkaya-Hasefe

Gün Koper- Osman

Dila Akbaş-Ayten

Sercan Badur-Necati

Zeyno Eracar-Neriman

DİZİYLE BİRLİKTE YILDIZI PARLAYANLAR OYUNCULAR

Osman karakterine hayat veren o dönemin çocuk oyuncusu Emir Berke Zincidi, dizideki müthiş performansıyla herkesin takdirini topladı. 2005 doğumlu olan Emir Berke Zincidi, sonraki dönemde de dizi projelerinde yer aldı.

Mete karakteriyle dikkatleri çeken Aras Bulut İynemli, müthiş bir çıkış yakaladı. Birçok dizide başrolde yer aldı. Akıllarda kalan rolleri ve dizileriyle Türk oyuncular arasında önemli bir sıçrama yaptı.

Türkiye’nin en başarılı kadın oyuncuları arasına adlarını yazdıran Farah Zeynep Abdullah, Elçin Sangu ve Wilma Elles de ilk kez ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisiyle tanınmıştı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin nefesleri kesen sahneleri çok fazlaydı… Bunlardan en önemlilerini sizler için hazırladık.

Mete’den Ali Kaptan’a; ‘Ölümde kavuşacağız’…

Usta müzik adamı Erkin Koray’ın efsane şarkısına ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ klibi yapıldı.

Aras Bulut İynemli ‘Ağlaya Ağlaya’ şarkısıyla herkesi ağlattı.

Reyting rekorları kıran final bölümünün en çarpıcı anları.

JENERİK MÜZİĞİ

Dizide Cem Tuncer ve Nail Yurtsever tarafından bestelenen müziklerin yanı sıra Bir Zamanlar Amerika, 25. Saat gibi ünlü filmlerin müzikleri de kullanıldı. Ayrıca Erkin Koray’ın diziye de adını veren “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı şarkısı da yer aldı. Jenerik müziği Cem Tuncer tarafından yapıldı.

TÜM BÖLÜMLER

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin tüm bölümlerini Kanal D’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz. Lütfen tıklayınız…

Ayrıca dizi için açılan youtube kanalında özel videolar, sahnelerden kısa anlar ve tüm bölümleri izleme şansınız var. Dizinin youtube sayfası için lütfen tıklayınız