Ana sayfa Dizi Haberleri Öyle iyi oynuyorlar ki nefret ediyoruz! Yeni sezonda ekrana damga vuran kadın psikopat karakterler kimler?

Öyle iyi oynuyorlar ki nefret ediyoruz! Yeni sezonda ekrana damga vuran kadın psikopat karakterler kimler?

tarafından zk zk

Öyle iyi oynuyorlar ki nefret ediyoruz! Yeni sezonda ekrana damga vuran kadın psikopat karakterler kimler? 7

Sonuçta diziler eğlence dünyasının bir parçası. Ancak bazen o kadar özdeşleşiyoruz ki hikayeyle ve karakterlerle, izlerken ekran başında hayli zorlandığımız anlar oluşuyor. Özellikle de psikolojisi bozuk, sürekli entrika ve kötülük peşindeki karakterler bizi oturduğumuz yerde hop oturtup hop kaldırıyor adeta!

Son dönemde dizilerde kadın karakterler arasında da hayli dikkat çekiyor bu tiplemeler. Aklımıza ilk gelen yeni sezonun öne çıkan karakterlerini sizler için derledik. Aslında dizileri izlenir kılan da kabul etmeliyiz ki bu entrikalar. Ancak bunu bilmemize rağmen nedense o karakter birden yok olsun, her şeyi itiraf etsin, artık ne yapıyorsa yapmasın istiyoruz. İyi güzel de o zaman bütün diziler güllük gülistanlık olacak ve muhtemelen bu kadar da sürükleyici olmayacak.

Her hikayenin bir kötüsü var sonuçta. Peki son dönemde dikkat çeken o karakterler hangileri. Dilerseniz Şirin’le başlayalım. Adı her ne kadar Şirin olsa da pek de şirin olmayan, sevilmeyen bir karakter o.

Salı akşamlarının dram yüklü dizisi Kadın’ın psikopat karakteri Şirin’i elimize verseler adeta bir kaşık suda boğacak kadar öfke duyuyoruz.

Hatice’nin Enver’den olan kızı Şirin’in ablasıyla alıp veremedikleri ve çevirdiği dolaplara kimse katlanamıyor.

Sarp’ın kaybolmasına neden olan ve bundan sonra kılını kıpırdatmayan Şirin’e insanlar bir hayli öfkeli.

Şirin’in kliniğe kapatılacak derecede sıkıntılı olduğunu düşünen izleyiciler, Hatice’nin sürekli onu korumasına dayanamıyordu.

Şirin’in çevirdiği dolaplar ve annesine söylediği yalanlar ortaya çıkınca Hatice’nin de tavır aldığı Şirin, ablasına ilik verecek mi çok merak ediliyor.

Şirin’in daha ne dolaplar çevireceğini, önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…

Diğer bir psikopatımız…

(Haberin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız…)