Ana sayfa Dizi Haberleri Oynamıyor, resmen yaşıyor! Nergis Öztürk, Avlu dizisinde öyle oynuyor ki gerçek sanan var!

Oynamıyor, resmen yaşıyor! Nergis Öztürk, Avlu dizisinde öyle oynuyor ki gerçek sanan var!

tarafından zk zk

Dün akşam Star TV’de 39. bölümü ekrana gelen Avlu dizisinde Zerrin, Murat’ı öldürdü!

Kız kardeşinin cezaevinde çıkan isyanda yanlışlıkla vurulmasından sonra hayatının değiştiği anlaşılan Zerrin, onun intikamını almak için aşkından bile vazgeçip bambaşka bir insana dönüşmüş.

Televizyongazetesi/Detay – Kardeşi Zeynep’in ölümünden sorumlu tuttuğu herkese bir intikam planı kuran Zerrin, yaptıklarını farkeden ve kendisini durdurmaya çalışanlardan da intikam almaya başladı. Kurbanlarından birisi de Murat oldu.

Kardeşinin cezaevinde kaldığı dönemde Nihal’in müdür olduğu ve Nihal’i de Zerrin’in öldürdüğü ortaya çıktı. Bu gerçeği farkeden Murat da onu öldürmeye gittiğinde kendisi tuzağa düştü.

Avlu dizisinin yeni sezonunda dahil olan Zerrin karakterini oynayan Nergis Öztürk, oyunculuğuyla bir kez daha izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor.

Başarılı performasıyla ünlü oyuncuyu ilk kez böyle bir rolde izleyenler, her ne kadar ‘kötü kadın’ karakter de olsa Öztürk’ün büyük başarıyla Zerrin’i ekranın kötü isimlerine yazdırdığı anlaşılıyor.

Oynamıyor, resmen yaşıyor! Nergis Öztürk, Avlu dizisinde öyle oynuyor ki gerçek sanan var! 7

Nergis Öztürk, çok fazla dizilerde yer alan bir isim değil. Daha çok sinema ve tiyatro çalışmaları yürüten oyuncu, geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan Meryem dizisinde Savcı Oktay’ı oynayan Cemal Toktaş’ın da eşi. Toktaş en son Vurgun dizisinde oynamıştı.

Avlu dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünden sonra Nergis Öztürk’e bir kez daha övgüler yağmaya başladı.

Öztürk, televizyon izleyicisinin kötü bir rolde de olsa gönlünü kazanmış görünüyor son rolüyle de…

Sosyal medyada yorum yapan kimi izleyicilerin “Nergis Öztürk oyunculuğu bir başka, müthiş bir oyunculuk, gerçekten psikopat olduğunu düşünmeye başladım!” şeklindeki sözleri de dikkat çekiyor.

İşte Zerrin’in, Kenan Ece’nin oynadığı Murat’ın öldürdüğü o sahne: