Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Aslıhan Güner’den film karesini aratmayan evlilik yıl dönümü kutlaması!..

Oyuncu Aslıhan Güner’den film karesini aratmayan evlilik yıl dönümü kutlaması!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Aslıhan Güner meslektaşı Mert Kılıç ile evlilik yıl dönümlerini dans ederek kutladı.

2013 yılında evlenen oyuncu çift, 9 yıldır sürdürdükleri mutlu birliktelikleri ile magazin dünyasında parmakla gösterilen ünlü çiftler arasında yer alıyor.

Eşi Mert Kılıç ile doğada yeşillikler içinde dans ederken bir videoyu instagram hesabında yayınlayan Aslıhan Güner paylaşımına; “Evliliğimizin 9. Yılı her şeyim.. Kendi dünyamızda,kendi masalımızda… Hep söylediğim gibi;sen beni böyle güzel sevmeseydin ben kendimi bu kadar sevemezdim.. Seninle uyandığım her sabaha bin şükürle..” yazdı.

Ünlü çiftin hayranları da videonun altına yüzlerce ‘Maaşallah!’ yorumu yaptılar. Aslıhan Güner  ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı adlı diziyle geldi. Neredeyse bir yıldır ekranlardan uzak olan oyuncu bu süreçte hayranlarıyla sık sık sosyal medya üzerinden hasret giderdi.

Aslıhan Güner, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kendisini özleyen hayranlarına, yeni sezonda ekranlara döneceğinin müjdesini de verdi. Ancak oyuncunun hangi projede yer alacağıyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Aslıhan Güner’in bu haberi hayranları arasında büyük sevinç yarattı. Şimdi herkes başarılı oyuncunun nasıl bir dizide rol alacağını ve nasıl bir karakteri canlandıracağını merak ediyor.