Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Burcu Kara Hakim dizisiyle setlere geri döndü, diziyle ilgili itiraflarıyla şaşırttı!..

Oyuncu Burcu Kara Hakim dizisiyle setlere geri döndü, diziyle ilgili itiraflarıyla şaşırttı!..

tarafından sevda

ATV’nin, Your Honor adlı yapımdan uyarlanan Hakim dizisi ile setlere geri dönen oyuncu Burcu Kara, Sabah Gazetesi’nde İlker Gezici’ye röportaj verdi.

Hakim’de ‘Komiser Ayşe’ rolüyle ekrana gelen Burcu Kara, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Burcu Kara Hakim dizisi ile ilgili itirafıyla da dikkat çekti.

Burcu Kara, ‘Hakim dizisi hangi yönleriyle size cazip geldi’ sorusunu şu şekilde cevapladı; “Çok sebebi var. Her oyuncu bu kadroda olmak ister bence.

İşin orijinal formatının büyük hayranıydım. Burada da yapılacağını duyunca menajerime rica ettim yönetmenlerle görüşmek için. Ben duyduğumda baya yol alınmıştı projede ama istediğim rol boştaydı ve karşılıklı beraber çalışmak istedik.”

Oyuncu Burcu Kara Hakim dizisiyle setlere geri döndü, diziyle ilgili itiraflarıyla şaşırttı!.. 54

Oyuncu, dizinin ilk bölümünün çekimlerinde yaşadığı bir anı anlatırken, “Dizinin oyuncu kadrosu da çok güçlü.  Daha önce Seda Akman’la çalışmıştım, çok sevdiğim biri. Ama onun dışında herkesle ilk çalışmam. Çok beğendiğim oyuncularla dolu cast.

Herkese de rolü çok yakıştı. Zaten Uğur (Yücel) ve Erdal (Beşikçioğlu) abiyi hayranlıkla izliyorum. İlk sahnemizde Erdal Abi’yi izlemekten lafımı unutmuştum” sözleriyle dikkat çekti.

Oyuncu Burcu Kara Hakim dizisiyle setlere geri döndü, diziyle ilgili itiraflarıyla şaşırttı!.. 55

Röportajda, özel hayatıyla da ilgili samimi açıklamalarda bulunan Burcu Kara, kalabalık aileleri çok sevdiğini söyleyerek, “Yeniden anne olmak hiç korkutucu değil. Hep çok çocuklu bir hayatım olmasını istemiştim ama bazı şeyler kısmet. Böyle düşünürken de yıllar geçip gidiyor” şeklinde konuştu.  Oyuncunun Fırat Parlak ile evliliğinden Ali adında bir erkek çocuğu var.