Ana sayfa Sinema Oyuncu Caner Özyurtlu’nun çektiği ‘Biz Böyleyiz’ filminin kadrosu yıkılıyor! Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Hümeyra ve daha kimler kimler var!

Oyuncu Caner Özyurtlu’nun çektiği ‘Biz Böyleyiz’ filminin kadrosu yıkılıyor! Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Hümeyra ve daha kimler kimler var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Bugüne kadar oyunculuğuyla tanınan Caner Özyurtlu ilk olarak Elveda Rumeli dizisiyle tanınmıştı.

Sonrasında Ulan İstanbul dizisinde oynayan Oyuncu, daha sonra Yok Artık isimli filmin yapımcılığını üstlenmişti. Görünmeyenler, Ev filmlerinin senaryolarını da yazan Caner Özyurtlu, oyunculuğunun yanına yönetmenlik ve senaristliği de koyan çok yönlü bir isim.

Özyurtlu bu kez sevilen pek çok oyuncuyu bir araya getirdiği ‘Biz Böyleyiz’ filmiyle gündemde.

Filmin başrollerinde yer alaan isimlerden birisi de Kadın dizisinde Bahar karakteriyle son yıllarda çok konuşulan Özge Özpirinçci.

Filmin konusu ve detaylar ile ilgili çok fazla bilgi yok ama sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflarla filmde oynayan isimler de ortaya çıkmakta.

Şebnem Bozoklu, Berrak Tüzünataç, Boran Kuzum, Hümeyra, Meriç Aral;

Filmin senaryosunu Berrak Tüzünataç ile Melikşah Altuntaş kaleme aldı.

Oyuncuların keyifli paylaşımlarına dün bir yenisi daha eklenmiş ve Özge Özpirinçci ile Berrak Tüzünataç’ın çekimlerdeki havuz keyfi sosyal medyaya yansımıştı.

Oyuncu Caner Özyurtlu'nun çektiği 'Biz Böyleyiz' filminin kadrosu yıkılıyor! Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Hümeyra ve daha kimler kimler var! 9

Oyuncu Caner Özyurtlu'nun çektiği 'Biz Böyleyiz' filminin kadrosu yıkılıyor! Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Hümeyra ve daha kimler kimler var! 10

Oyuncu Caner Özyurtlu'nun çektiği 'Biz Böyleyiz' filminin kadrosu yıkılıyor! Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Hümeyra ve daha kimler kimler var! 11