Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Esra Dermancıoğlu’na hırsız şoku!..

Oyuncu Esra Dermancıoğlu’na hırsız şoku!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Esra Dermancıoğlu yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde rol alıyor.

Dizide entrikacı bir kadın olan ‘Ümran’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla yaşadığı şoku hayranlarıyla paylaştı.

Paylaşımında, 3.5 yıldır yazdığı senaryonun çalındığını iddia eden Esra Dermancıoğlu, tepkisini dile getirmek için uzunca bir yazı kaleme aldı ve aşağıdaki videoyu paylaştı.

Oyuncu bu paylaşımında sonra aynı konuyla ilgili başka bir paylaşım daha yaparak takipçilerini şu sözlerle uyardı; “Yaratıcı, özgün ve sipariş olmayan bütün işleriniz için, senaryolarınızı verirken sizi yönlendirdikleri yapımcılara dikkat edin… Sizi onlar alıp bi yapımcıya götürüyorlarsa daha da dikkat edin… Ellerinde” bizde asla böyle bir hikaye yok bu çok orjinal “dedikleri zaman bütün varlığınızla bu cümlelere inanmayın…. yapımcı size “ben bu mecralara götürüyorum “dediğinde takibini yapın… götürülen mecralara size bu geldi mi diye araştırın peşini bırakmayın… kimseye güvenmeyin… yanınızda “bunun hakkını ararız ” diyenlere inanmayın arkanıza baktığınızda bi tek kolonoskopı aletini görürsünüz!!!

Her yapımcı tabii ki aynı diil ne şahaneleri ile çalıştım çalışmaya devam ediyorum. Uzun bir zamana yayılıyorsa işin gidişatını sorgulayın çünkü siz beklerken o fikri çoktan alıp sete çıkmış olabilirler bana 1 yıl kaybettirdiler… Yazılacak çok şey var ama bunlara dikkat edin. Masaya avukatla oturun.. Kolonoskopiye maruz kalmayın!Sizi seviyorum.”

Bazı hayranları Esra Dermancıoğlu’na, “Niçin hakkını mahkeme de aramadığını” sordu. Ünlü oyuncu, “Tabiki arayacağım” yanıtını verdi.