Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Nilperi Şahinkaya, aşıkken çok cesur olduğunu itiraf etti!

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, aşıkken çok cesur olduğunu itiraf etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya Şamdan Plus Dergisi’nin yeni sayısının kapak yıldızı oldu. Dergi için objektif karşısına geçen oyuncu çarpıcı pozlara imza attı.

Pozlarını sosyal medya hesabından da paylaşan Nilperi Şahinkaya, Şamdan Plus Dergisi’ne verdiği röportajda, “Aşıkken çok cesur oluyorum” şeklindeki itirafıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Şamdan Plus Dergisi’nde oyuncu hakkında şu ifadelere yer verildi; “Hayatının her döneminde içinden geçenleri söylemekten çekinmemiş, kendisi olmaktan korkmayan, cesaretiyle etrafındakilere ilham veren biri Nilperi Şahinkaya. Renkli, esprili ve özgün karakteriyle, yaz enerjisine yüzde 100 uyumlu Şahinkaya Şamdan Plus’un yeni sayısının kapağında.”

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, aşıkken çok cesur olduğunu itiraf etti! 8

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, en son Netflix’de yayınlanan Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde yer aldı. Başrol oyuncuları arasında bulunan ve çok etkili bir performans ortaya koyan oyuncu hem yetenekleri hem de güzelliği ile dizinin öne çıkan isimlerinin başında geldi.
Oyuncu Nilperi Şahinkaya, aşıkken çok cesur olduğunu itiraf etti! 9

Erşan Kuneri dizisi Netflix’te yayınlandıktan sonra çok konuşuldu ve hem küfür konusu hem de erotik film yapımcısının hikayesi olması üzerinden çok eleştirildi.

Dizide ‘Seyyal’ karakterini canlandıran oyuncu o dönem yaptığı açıklamada “Karakterimle ilgili hiçbir eleştiri almadım. Bu kadarını beklemiyordum. ‘Seyyal’ karakteri çok sevildi. Düşündüğümden daha çok sevildi ve çok mutlu oldum” şeklinde konuşmuştu.