Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde itiraz alan Talat Bulut, Yasak Elma günlerine geri dönüyor!

Mahkum dizisinde itiraz alan Talat Bulut, Yasak Elma günlerine geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Talat Bulut, Yasak Elma dizisine dördüncü sezonda veda eden isimler arasında yer aldı. Talat Bulut’un hikayeden ayrılması hayranlarını çok üzmesine rağmen, dizinin reytingleri sonraki dönemde de çok iyi gitti.

Talat Bulut ise uzun süre ismi projelerde anılmasına rağmen ekrana dönmemişti. Mahkum dizisine konuk oyuncu olarak katılan Talat Bulut, birçok izleyiciden de itirazlar aldı. Oyuncunun canlandırdığı Sinyor karakteri beğenilmedi ve hikayeye zarar verdiği eleştirileri de yapıldı. Talat Bulut için Mahkum dizisi de kısa süreli bir yapım olarak kaldı.

1956 yılında Kars’ta dünyaya gelen Talat Bulut’un yeni sezonda yeniden televizyon ekranında yer almasını hayranları büyük bir heyecanla bekliyor. Tuzak dizisinde yer alacağı ortaya çıkan oyuncunun, güçlü bir iş adamı olarak yeniden ekranlara dönüşüne tanıklık edeceksiniz.

Mahkum dizisinde itiraz alan Talat Bulut, Yasak Elma günlerine geri dönüyor! 7

Yasak Elma dizisinde de Talat Bulut yine güçlü bir iş adamı karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Halit Argun isimli bu karakter dizi tarihine geçerken, Talat Bulut’un yeni sezonda yeni projesi için de benzer bir rolü kabul etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu, Eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda Tuzak dizisinin kadrosunda yer alacak ve tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak. Eylem Canpolat’ın senaryosunu yazdığı dizide Aslan karakteri ile izleyeceğiniz oyuncu, Yasak Elma günlerine de geri dönüş yapmış olacak.

Talat Bulut ekranda yeniden iş adamı karakterinde ve güçlü bir kişilik olarak yer alacak ve Yasak Elma dizisi hayranları da Halit ile Aslan karakterini karşılaştıracaktır.