Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Sinem Ünsal yeni yaşını bakın nasıl karşıladı!

Oyuncu Sinem Ünsal yeni yaşını bakın nasıl karşıladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında çarşamba akşamları yeni dizi Gizli Saklı ile izleyici karşısına çıkan oyuncu Sinem Ünsal bir yaşına daha girdi.

Halit Özgür Sarı ile başrolde yer aldığı Gizli Saklı’da canlandırdığı ‘Naz’ adlı karakterle beğeni toplayan oyuncu 29 yaşına bastı.

Sinem Ünsal kendi doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Art arda fotoğraflarını yayınlayan Sinem Ünsal paylaşımına; “Bir yaşıma daha girdim! Beni gülümseten herkese teşekkür ederim.” notunu düştü.

Oyuncu Sinem Ünsal yeni yaşını bakın nasıl karşıladı! 103

Instagram’da 1.9 milyon takipçisi bulunan oyuncunun hayranları da yorumlarıyla doğum gününü kutladılar. 21 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de doğan Sinem Ünsal, Azerbaycan Türkü kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olan oyuncu 2017 yılından itibaren oyunculuk yapmaktadır. Setlere ilk olarak Çoban Yıldızı adlı dizi ile adım atan Sinem Ünsal ‘Güneş’ karakterini canlandırdı.

Oyuncu Sinem Ünsal yeni yaşını bakın nasıl karşıladı! 104

Oyuncu, 2019-2021 sezonunda Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşadı. Oyuncunun sonrasında rol aldığı Elbet Bir Gün dizisi ise çok uzun soluklu olmadı.

Yeni dizisi Gizli Saklı’da ise ‘Naz’ ve ‘Yaz’ adlı iki karaktere hayat veren oyuncu, hem yetenekleri hem düzgün fiziği hem de güzelliği ile hayranlarını bir kez daha mest etti.