Ana sayfa Dizi Haberleri İlk bölümüyle tam not alan Balkan Ninnisi Türk dizisi sevenlere iyi bir nefes oldu!

İlk bölümüyle tam not alan Balkan Ninnisi Türk dizisi sevenlere iyi bir nefes oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT 1’in yeni dizisi Balkan Ninnisi’nin ilk bölümü dün akşam ekrana geldi. Makedonya’nın Üsküp şehrinde çekilen Balkan Ninnisi dizisi atmosferi ve müzikleriyle izleyiciyi çok naif bir aşk hikayesiyle bir araya getirdi. Üstelik izleyicinin ekranda görmeyi çok özlediği Erdal Özyağcılar ile birlikte.

Bir süredir heyecanla beklenen Balkan Ninnisi dizisi dün akşam ilk bölümüyle nihayet ekrandaydı. Özellikle entrika dolu dizilerden sıkılan izleyiciler için Balkan Ninnisi bir ilaç gibi geldi. İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan Balkan Ninnisi hakkında sosyal medyada yapılan yorumların çoğunluğu çok olumluydu.

Bir izleyici yaptığı yorumda Balkan Ninnisi’nin beklediğinden de iyi bir dizi olduğuna dikkat çekti. İzleyici yorumunda “Hiç bu kadar güzel beklemiyordum diziyi. Müzikleri, oyuncuları, senaryosu her şeyiyle çok güzel olmuş. Helal olsun” diye yazdı.

İlk bölümüyle tam not alan Balkan Ninnisi Türk dizisi sevenlere iyi bir nefes oldu! 105

Kimi izleyici dizide Yabancı Damat havası bulmasına rağmen çok sevdiğini dile getirdi. Bir izleyici yorumunda şöyle yazdı: “Aradığı yaz çiftini ve diziyi bulmuş berilden herkese günaydın. ????
Makedon Türkiye harmanı o kadar tatlı bir şey ki gerçekten gerek şive olsun gerek o iki ülkenin doğası olsun birbirini adeta çekiyor.”

İlk bölümüyle tam not alan Balkan Ninnisi Türk dizisi sevenlere iyi bir nefes oldu! 106

Bir başka izleyici ise diziyi çok beğendiğini dile getirerek “Diziyi şimdi izledim ama bu kadar güzel olur mu bir dizi inanamıyorum.. Çok beğendim . Samimiyet, içtenlik, aşk, tatlı-sert atışmalar, mekan, karakterler.. Gerçekten yazanın da yönetenin de oynayanın da eline sağlık” diye yazdı.

İlk bölümüyle tam not alan Balkan Ninnisi Türk dizisi sevenlere iyi bir nefes oldu! 107

Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtan Balkan Ninnisi’nin yapımcılığını Yalçın Arı ve Uğur Uzunok, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın üstleniyor. Senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı dizinin müziklerini Alper Atakan yapıyor.

Makedonya’nın Üsküp şehrinde çekilen dizide Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk paylaşırken oyuncu kadrosunda Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman Saban gibi isimler yer alıyor.