Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Şoray Uzun’dan maşallah dedirten paylaşım!..

Oyuncu Şoray Uzun’dan maşallah dedirten paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT’de yayınlanan unutulmaz Seksenler dizisinde canlandırdığı ‘Ahmet’ karakteriyle hafızalarda yer eden oyuncu Şoray Uzun bugüne kadar pek çok projede yer aldı. Oyuncu, Kaygısızlar dizisindeki ‘Kültigin’ karakteriyle de akıllarda yer etti.

Şoray Uzun instagram hesabından yatrığı son paylaşımda hayranlarına, ‘Maşallah’ dedirtti. Eşi Elçin Uzun ile birlikte fotoğrafını sosyal medyada yayınlayan oyuncu, evlilik yıl dönümlerini kutladı.

Şoray Uzun fotoğrafın altına; “24 yıl olmuş. Neredeyse çeyrek asır. Bir ömür. Bu 24 yılın her günü için sana minnettarım. Ömür boyunca böyle yan yana, omuz omuza. Aşkla” yazdı.

Oyuncu Şoray Uzun'dan maşallah dedirten paylaşım!.. 7

Oyuncunun paylaşımı yüzlerce yorum aldı. Şoray Uzun’un Seksenler adlı dizideki rol arkadaşı oyuncu Ayşe Tolga ve sunucu  Esra Harmanda’da fotoğrafın altına ‘Maşallah’ şeklinde yorumda bulundular.

Bir dönem oyunculuğa ara veren Şoray Uzun, bir ara Çocuklar Duymasın dizisinde de rol aldı. Seksenler dizisi ile birlikte yeniden ekrana dönüş yapan Şoray Uzun, Kaygısızlar ve Mahallenin Muhtarları gibi çok izlenen pek çok yapımda unutulmaz karakterlere hayat verdi.

Mutlu evliliklerinde 24 yılı geride bırakan Şoray Uzun ve Elçin Uzun çiftinin iki oğlu bulunuyor.