Ana sayfa Dizi Haberleri Ev Yapımı dizisinde Şoray Uzun’un bir derdi var!

Ev Yapımı dizisinde Şoray Uzun’un bir derdi var!

tarafından ker_def

TRT1’in koronavirüs pandemisi sürecinde başlattığı Ev Yapımı dizisi, sınırlı olanaklarla oyuncuların çekimlerini yaptıkları dizilerin ilk örneği oldu. Seksenler dizisi oyuncularının rol aldığı bu yeni konsept beğeni toplamıştı. Dizinin yeni bölümünde Şoray Uzun’un bir derdi var….

TRT 1’in “Ev Yapımı” dizisi 14 Mayıs Perşembe günü saat 22.05’de yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Senaryosunu Birol Güven in kaleme aldığı, sevilen dizi “Seksenler” oyuncularının teknik ekip kullanmadan kendi evlerinden kendi çekimlerini yaptığı, “Ev Yapımı dizisinin yeni bölümde neler olacak:

Rasim Öztekin, Zeki için online kız isteme törenine katılıp, Zeki’nin müstakbel eşini internetten istemiştir. Şimdi kızın ailesi iadeyi ziyaret yapmak ister. Bunun için Rasim Öztekin ve eşinin online iadeyi ziyareti kabul etmesi gerekmektedir.

Ev Yapımı dizisinde Şoray Uzun'un bir derdi var! 7

Öte yandan Şoray Uzun’un çok önemli bir derdi vardır. Bu derdini paylaşmak için Seksenler dizisinin müziklerini yapan aynı zamanda Susmuş’u oynayan Aydın Sarman’ı arar. Şoray Uzun’un anlatacakları merak konusudur.

“Ev yapımı” yeni bölümüyle 14 Mayıs Perşembe saat 22.05’de TRT 1’de…