Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Toygan Avanoğlu’nun kız babası dansı sosyal medyaya damga vurdu!..

Oyuncu Toygan Avanoğlu’nun kız babası dansı sosyal medyaya damga vurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Toygan Avanoğlu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı ‘Sefer’ karakterinde sergilediği başarılı performans ile geniş bir hayran kitlesi edindi.

Şu sıralar Show TV ekranlarında Güldür Güldür Show ile izleyici karşısına çıkan oyuncu hayranlarını güldürmeye devam ediyor.

Toygan Avanoğlu sadece ekranlarda değil zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını mest ediyor.

Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşım sosyal medyaya damga vurdu. Küçük kızı Derin ile birlikte dans ettiği bir video paylaşan Toygan Avanoğlu paylaşımına, ‘Kız babası dansı’ yazdı.

2019 yılında meslektaşı Şiva Behrouzfar ile evlenen Toygan Avanoğlu’nun minik kızıyla eğlenceli dansı hayranları tarafından kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Oyuncunun minik kızı Derin’in sevimli halleri Toygan Avanoğlu’nun takipçilerini mest etti. Videoya, ‘Maşallah’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

2020 yılının Kasım ayında baba olan Toygan Avanoğlu’nun eşi Şiva Behrouzfar kızları Derin’i Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimlerinin gerçekleştiği dönemde bulunduğu Ordu’da dünyaya getirmişti.