Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde altıncı sezona ağırlığını koyan isim Fatih Aksoy oldu!

Yasak Elma dizisinde altıncı sezona ağırlığını koyan isim Fatih Aksoy oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy için Yasak Elma dizisinin büyük bir önemi var. Çünkü ünlü yapımcı, altıncı sezon ile birlikte Yasak Elma’nın 200. bölümünü çekerek, kariyer rekorunu da kırmayı hedefliyor…

Yasak Elma’ya büyük önem verdiğini her fırsatta sergileyen Fatih Aksoy, tüm oyuncuların ve dizi ekiplerinin de sevdiği bir patron… Oluşturduğu set ortamlarında ve iletişimlerinde ekibe büyük destek sunan Fatih Aksoy, Yasak Elma’nın altıncı sezonunu dizayn etme konusunu kendisi yürütecek.

Yasak Elma dizisinde altıncı sezona ağırlığını koyan isim Fatih Aksoy oldu! 8

Şimdilik bilinen iki gerçek var.. .Bunlardan birisi Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece projede kalıyor… Diğeri ise Çağatay olarak izlediğimiz Berk Oktay diziye veda ediyor… 13 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 147. bölümü ile birlikte Yasak Elma dizisi ara verecek.

Eda Ece, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada 4 aya yakın bir süre dizinin ara vereceğini ifade etti. Bu da Ekim ayında hikayenin yeniden izleyicilerle buluşacağı anlamına geliyor.

Yasak Elma dizisinde altıncı sezona ağırlığını koyan isim Fatih Aksoy oldu! 9

Bu kadar uzun sürecek ara sırasında Yasak Elma ekiplerinin çok yoğun bir şekilde altıncı sezonu hazırlaması bekleniyor.

Fatih Aksoy hem yeni sezon konseptini belirliyor hem de kimlerin dizide kalıp, kimlerin ayrılacağı kararını alacak.

Fox TV adına Yasak Elma bugüne kadar o kadar başarılı bir iş çıkardı ki, altıncı sezonda da yine çok iddialı olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmıyor. Dizi hayranları da şimdiden yaşanacak olan bu değişimi merakla bekliyor.