Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Akbaba’yı dünya gündemine çıkartmaya aday yeni proje geliyor!

Ozan Akbaba’yı dünya gündemine çıkartmaya aday yeni proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, geçen sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizinin sezon arasında sinema filmi Anka için yoğun bir çalışma ortaya koydu. Hikayesini kendi yazdığı filmin başrolünde de yer alan oyuncu, hız tutkunu bir karakteri canlandırmıştı.

Anka filmi henüz yayınlanmadı ve birçok kişi de merakla bu yapımı bekliyor… Ancak daha şimdiden Ozan Akbaba ile hem Hindistan hem de İspanya’dan yapımcıların görüşerek, uyarlama projeler için teklif yaptıkları ortaya çıktı.

Ozan Akbaba da bu gelişmeleri doğrularken, heyecanlı bir şekilde filminin yayına girmesini bekliyor. Anka filmini Netflix’te izleyebileceksiniz. Aksiyon ve drama içerikli olan filmin Temmuz ayı içinde Netflix’te gösterilmesi bekleniyor.

Ozan Akbaba'yı dünya gündemine çıkartmaya aday yeni proje geliyor! 8

Ozan Akbaba, şu sıralarda Kasaba Doktoru isimli TRT1 dizisinde başrolde yer alıyor. Daha önce canlandırdığı karakterlerden çok farklı bir karakteri ortaya koyan oyuncu, yine alkışı hak eden bir performans ortaya koydu.

Ozan Akbaba hem dizi yoğunluğu yaşıyor hem de Anka filminin gösterime girmesinin yaklaşması ile bir başka heyecan içinde… Oyuncu, uzun yıllardır sinemaya emek veren bir isim ve filmine gelecek olan yorumları da merakla bekliyor.

Ozan Akbaba'yı dünya gündemine çıkartmaya aday yeni proje geliyor! 9

Netflix’te yayınlanacak olması nedeniyle de Anka filmi ile Ozan Akbaba’nın dünyanın birçok ülkesinde öne çıkması ve kendisini geniş kitlelere tanıtma imkanını bulması da önemli bir durum.

Oyuncunun filminin uyarlaması konusunda farklı ülkelerden gelmekte olan teklifleri de değerlendirme aşamasında. Deniz Işın, Uğur Uzunel ve Engin Hepileri’nin de yer aldığı Anka filmini oyuncunun hayranları da merakla bekliyor.