Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi 2. sezona ne zaman başlayacak? Ozan Güven’den mesaj var!

Babil dizisi 2. sezona ne zaman başlayacak? Ozan Güven’den mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ozan Güven, Babil dizisiyle ilgili beklenen durumu açıkladı!Ünlü oyuncu Ozan Güven, yeni sezonda Babil dizisinde rol almaktaydı. Dizinin sadece 10 bölümü yayınlanabildi. Mart ayının ortasında koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlere ara verildi.

Egemen karakterine hayat veren Ozan Güven, başarılı bir performans sergiledi. Babil, yeni sezonun farklı ve iddialı bir yapımı olduğunu 10 bölümde kanıtladı. Ancak dizi ilk sezonunu tamamladı. Ekibin yeniden bir araya gelmesi için bir süre daha beklemek gerekecek. Babil dizisi 2. sezonu için Ağustos ayında bir araya gelecek.

Babil dizisinde buluşma zamanını ise Ozan Güven açıkladı. Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, saçlarının yıkandığı sosyal mesafesiz günlerden bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Ozan Güven, dizi ekibindeki arkadaşlarına da selam yolladı ve Ağustos ayında yeniden buluşacakları müjdesini verdi.

İşte Ozan Güven’in mesajı:

“Sosyal mesafesiz günlerden. 19 Mayıs’ta bayramımı,mübarek Kadir gecesini,doğum günümü kutlayan,selam eden herkese teşekkür ederim. Tüm Babil ekip arkadaşlarıma da selamlar olsun,Ağustos’ta görüşmek üzere… ”

Babil dizisi 2. sezona ne zaman başlayacak? Ozan Güven'den mesaj var! 7