Ana sayfa Dizi İzle Masum 23 Mayıs Cumartesi 62. bölümde Gopi kendinden geçiyor!

Masum 23 Mayıs Cumartesi 62. bölümde Gopi kendinden geçiyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanan Masum dizisinin 23 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Dizinin 62. yeni bölümünde Gopi kendinden geçiyor. Masum’da bugün Gopi Urmila’nın verdiği tatlıyı yedikten sonra kendisinden geçer. Kokila gelinin başına gelenleri öğrenecek mi?

Modi ailesinin evinde bayram telaşı yaşanır. Jigar Urmila’yı arayıp bayram için evlerine davet eder. Urmila Gopi’yi rezil etmek için tatlısının içine sinirleri gevşetici bir ilaç koyar. Kendinden geçen Gopi eline boya alır ve Ahem’in yüzünü boyar.

Neye uğradığını şaşıran Ahem çok öfkelenir ve ona kızar. Gopi onun karşısına geçip onsuz olamayacağını söyler. Büyükanne bu durumdan çok hoşnut olsa da Kokila ondaki tuhaflığı anlayamaz. Gopi’nin böyle bir şey yapmayacağını bilen Kokila onun bu halinin nedenini anlamaya çalışır. Kokila Urmila’nın yaptıklarını öğrenecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel