Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Güven, büyük beğeni toplayan Don Kişot’um Ben oyunuyla ilgili müjdeyi verdi!

Ozan Güven, büyük beğeni toplayan Don Kişot’um Ben oyunuyla ilgili müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay- İnternet platformu PuhuTV’nin Fi dizisinin ardından Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler isimli filminde rol alan Ozan Güven, daha sonra tiyatro sahnesine çıkmıştı.

Baba Sahne’de sergilenen Don Kişot’um Ben isimli oyundaki performansıyla büyük beğeni toplayan Ozan Güven, sezonun son oyununu dün akşam oynadı.

Ozan Güven, yeni sezonda da oyunun devam edeceğini söyleyerek oyunu izlemek isteyenlere de müjdeyi instagram sayfasından verdi.

İşte Ozan Güven’in o paylaşımı:

2 Aralık @babasahne”de başlayan maceramız dün gece @enkakultur açık havada noktalandı..7 ayda 103 oyun oynamanın dayanılmaz hafifliği:) Çorbada tuzu olan herkese sonsuz teşekkürler,ama en büyük alkış bizi hiç yanlız bırakmayan seyircimize..Yeni sezonda görüşmek üzere…Yaşasın sanat…⚔️

Ozan Güven, büyük beğeni toplayan Don Kişot'um Ben oyunuyla ilgili müjdeyi verdi! 7

OZAN GÜVEN KİMDİR?

1975 yılında Almanya Berlin’de doğdu. Ünlü oyuncu “Mimar Sinan Üniversitesi’nin Dans Bölümü’nden” mezun olmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Oyuncunun en büyük şansı komedyen “Cem Yılmaz” ile olan uyumudur. “Cem Yılmaz aşşağı yukarı yaptığı bütün sinema filmlerinde “Ozan Güven’le” birlikte çalışmayı tercih etmiş ve “Ozan Güven” bu işlerin hakkından başarıyla gelmiştir.