Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Güven efsane diziyi yeniden gündeme getirdi!

Ozan Güven efsane diziyi yeniden gündeme getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Güven, nostalji dizilerine yönelik birçok yapımın yeniden ekranları süslemeye başladığı bu günlerde efsane dizisini yeniden gündeme taşıdı.

Güven, instagram hesabından Ulaş karakterine hayat verdiği 1998-2001 yılları arasında yayınlanan İkinci Bahar isimli dizisinden bir fotoğraf paylaştı. Oyunu, “İkinci Bahar, evde olalım temiz olalım yeter” diye yazdı.

Ozan Güven efsane diziyi yeniden gündeme getirdi! 7

Nurgül Yeşilçay ve Türkan Şoray ile birlikte fotoğrafını yayınlayan oyuncu, İkinci Bahar dizisinin yeniden gündeme taşımış oldu. TRT1, Cumartesi günleri nostalji dizilerini yayınlıyor ve izleyiciler de bu durumdan son derece memnun.

Şener Şen, Nedim Saban,Güven Hokna, Özkan Uğur, Haldun Boysan, Devin Özgün Çınar, Tarık Pabuçcuoğlu gibi isimlerin de başrolünde yer aldığı İkinci Bahar dizisi, 29 Ekim 1998 ile 11 Ocak 2001 tarihleri arasında toplam 37 bölüm olarak atv’de ekrana gelmişti.

Bakalım, atv diziyi yeniden ekranlara getirecek mi? Ozan Güven’in takipçileri yaptıkları yorumlarda dizinin yeniden ekranlara gelmesi yönünde yorumlarda bulundu. Birçok kişi yeniden yayınlansa diziyi izleyeceğini belirtiyor.