Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Güven hakkındaki kadına şiddet iddiası ve Babil dizisinin durumu!

Ozan Güven hakkındaki kadına şiddet iddiası ve Babil dizisinin durumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Ozan Güven hakkındaki fiziksel şiddet iddiası iyice büyüdü! Babil dizisinde Egemen karakterine hayat veren ünlü oyuncunun kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiğine yönelik iddialar bir süredir magazin gündeminden düşmüyor.

Sosyal medya uzmanı olarak çalışan Deniz Bulutsuz’un aşkı olaylı bitti. 45 yaşındaki oyuncu hakkında Deniz Bulut, çok ciddi iddialar ortaya attı. Ozan Güven’in genç kadını darp ettiği ve aldığı darbeler sonrasında gözüne kan inen Deniz Bulutsuz’un hastaneye giderek darp raporu aldığı ortaya çıktı.

Ozan Güven hakkındaki kadına şiddet iddiası ve Babil dizisinin durumu! 8

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’e dava açma hazırlığı içinde. Deniz Bulutsuz, sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı. Genç kadın, şu sözlerle olayı doğruladı:

“13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Güven’e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum.”

Ozan Güven hakkındaki kadına şiddet iddiası ve Babil dizisinin durumu! 9

Ozan Güven, kadına şiddet konusu ile gündeme gelmesi ve konunun yargıya taşınacak olması, yer aldığı Babil dizisindeki rolünü etkileyecek mi?

Ünlü oyuncunun diziden çekilmesi, ya da kadrodan gönderilmesi gibi bir gelişme yaşanacak mı?

Babil izleyicileri, Ozan Güven’in dizideki durumunu da merak ediyor.