Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek, Kaçış dizisi için yorum yapanlardan bakın ne istedi?

Engin Akyürek, Kaçış dizisi için yorum yapanlardan bakın ne istedi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaçış dizisinin ilk bölümü Disney Plus’ın 14 Haziran’da Türkiye’de yayınlanmaya başlaması ile birlikte izleyicilerle buluştu. 2017 yılında yazdığı bir hikayenin yıllar sonra senaryolaştırılarak diziye dönüşmesi ve bu projenin de Disney Plus’ın Türkiye’deki ilk yerli yapımı olması Engin Akyürek’e büyük gurur kaynağı oldu.

Ünlü oyuncu son aylarda gündemden düşmüyor ve özellikle de sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi tarafından yoğun şekilde destekleniyor. Kaçış dizisi de bu noktada dünyanın dört bir yanında heyecala bekleniyordu ve ilk bölümün yayınlanması ile birlikte yorumlar da gelmeye başladı.

Engin Akyürek, henüz çok yeni olmasına rağmen kendisine gelen yorumlardan memnun olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, “Henüz yayına yeni girdi ama çok iyi tepkiler var. Kaçış, 8 bölümlük bir macera. İlk bölümü yayınlandı. 8 bölüm sonra gerçek anlamda seyircinin tepkisini anlamış olacağız” ifadesini kullandı. Oyuncu bu sözleri ile daha ilk bölümü izleyip de yorum yapanlardan, projenin tamamını beklemelerini istedi.

Çekimleri Gaziantep’te yapılan Kaçış dizisinde bir savaş muhabirini canlandıran Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu ile başrolü paylaştı. Oyuncu, 8 bölümlük dizinin farklı bir iş olduğunu ve iyi bir sonuç ortaya çıktığını düşünüyor.

Engin Akyürek, Kaçış dizisi için yorum yapanlardan bakın ne istedi? 33

Engin Akyürek, “Çok heyecanlıyız, iyi bir iş yaptığımız düşünüyorum. İnandık hep beraber. Disney’de Kaçış’ın yolculuğu inşallah çok güzel olur” diye konuştu.

Engin Akyürek, Disney Plus’ın Türkiye’deki ilk projesini kendisiyle yapmasının önemini işaret eden muhabirlerin “Uğurlu geldiğinizi düşünüyor musunuz?” şeklindeki sorusu üzerine şu yanıtı verdi.

“İnşallah öyle olur, çok isterim. Çünkü, Disney’in başarılı olması hem benim adıma hem ülke adına hem sektör adına çok kıymetli. Tabii bunun sorumluluğu da var, ilk iş olmasından dolayı. Biz bu sorumluluğu bildiğimiz için, bunları hissettiğimiz için iyi bir şeyler yapmaya çalıştık. Bunun avantajları da oldu. Sorumluluğu da fazla. Kendi adıma, ekip adına iyi bir iş yaptık.”

Çevresindeki insanların diziyle ilgili olumlu yorumlar yaptığını ifade eden ünlü oyuncu, sekiz bölüm sonunda gerçek tepkilerin ortaya çıkacağını ifade etti. Değişik bir iş yaptıklarını ve Kaçış’ın bunun karşılığını vermesini arzu ettiğini anlatan Engin Akyürek, yeni bir proje konusunda ise biraz dinlenmeyi düşündüğünü ifade etti.

Engin Akyürek, son 3 yıldır yoğun çalıştığını ve biraz ara verebileceğini belirtirken, “Bazen iyi bir iş olduğunda hemen başlıyorsunuz” diyerek de iyi bir proje olursa da yeniden sete çıkabileceğini ifade etti.