Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz’in çok konuşulan dizi projesi iptal oldu!

Özcan Deniz’in çok konuşulan dizi projesi iptal oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz sezon İstanbullu Gelin dizisinin Faruk’u olarak ekranlara veda etti. Aradan geçen 1 yıl içinde müzik çalışmalarına ağırlık veren ünlü oyuncu, dizi yapımcılığına da yöneldi.

Özcan Deniz, ilk olarak kendi dayısının hikayesinden yola çıkarak 1970 yıllarda yaşayan bir kabadayının hayatını anlatan dizi senaryosu yazdı. atv ile görüşen Özcan Deniz, senaryo konusunda kanalı ikna edemeyince proje durduruldu.

Burak Deniz ve Pınar Deniz ile görüşen ve rol teklifi yapan Özcan Deniz, senaryoyu atv’nin istediği gibi günümüzde yaşanan bir hikayeye çevirmeye çabaladı.

Ancak gelen son bilgiler Özcan Deniz’in bu ilginç dizi çalışmasının iptal olduğu yönünde. Gazeteci Birsen Altuntaş, ünlü oyuncunun uzun süredir üzerinde çalıştığı kabadayı hikayesi olan Kral dizisinin iptal edildiğini duyurdu.

Özcan Deniz dizinin hem hikayesini yazan hem de yapımcılığını üstlenen bir pozisyondaydı… Ancak Kral dizisi için şimdilik olumlu bir gelişme olmayacağa benziyor.