Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Borak çocuk istismarına karşı güçlü bir duruş sergiledi!

Özge Borak çocuk istismarına karşı güçlü bir duruş sergiledi!

tarafından ker_def

‘Rock Müzikaller’ projesinde birbirinden ünlü isimlerle dün akşam aynı sahneyi paylaşan Özge Borak, “Müzikaller hep aklımdaydı” dedi.

Milliyet Gazetesi’nden Seçkin Şenvardar’ın sorularını yanıtlayan Borak, daha önce Erdem Yener ile bir düet ve sola çalışması yapmıştı. Ayça Varlıer ile de düeti olduğunu anlatan Borak, her iki isimle de müzikallerde birer parça seslendirdiğini anlattı.

Borak, “‘One Night Only’ diye bir parça okudum. Çocuk istismarına parmak basan bir şarkı… Seyircinin böyle bir kadroyla çok eğlendiğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Gençlik yıllarından bu yana müziğe karşı bir isteğinin ve yatkınlığının olduğunu belirten Borak, çocukken şarkıcı olmayı hiç düşünmemiş.

Borak, “Hiç düşünmedim ama müzikaller ve oyunculuk hep aklımdaydı. Ailemden dolayı balerin olmayı çok istedim… Hepsi Devlet Opera ve Balesi’nde… Ama ‘İyi ki olmamışım’ diyorum çünkü hem dans edebildiğim hem de şarkı söyleyip, oyunculuk yapabildiğim bir mesleğim var. Allah sağlık verdikçe, bu işi sonuna kadar götüreceğim” diye konuştu.

Albüm yapmaya hiç niyetlenmediğini anlatan Borak, bu konuda da pek istekli değil.