Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel, Bay Yanlış setinde iyice coştu!

Özge Gürel, Bay Yanlış setinde iyice coştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yine Can Yaman ile partner olduğu Dolunay dizisinin ardından Börü, Muhteşem İkili dizilerinde rol alsa da kısa süreli yapımlarla ekrana gelmişti Özge Gürel. Aradan geçen süre zarfında izleyenlerinin özlediği Gürel, yine bir romantik komedi ile ve yine çok yakıştırıldığı Can Yaman ile ekranlarda şu sıralar.

Kendisi gibi oyuncu olan Serkan Çayoğlu ile Kiraz Mevsimi dizisinden beri birlikte oyuncu. Mutlu bir beraberlikleri olan ikili, normalde çok göz önünde olan bir çift değil. Boş zamanlarında bol bol seyahat eden çift, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini de mutlu ediyorlardı.

Ancak şu sıralar her iki oyuncu da farklı dizilerde rol alıyor. Doğal olarak paylaşımları da arttı. Kimi zaman birlikte pozlarını paylaşsalar da Özge Gürel, daha çok Fox TV’de devam eden dizisi Bay Yanlış’ın setinden fotoğraflar paylaşarak takipçilerin mutlu ediyor.

Ezgi karakteriyle ekranlara dönen oyuncu, tıpkı oynadığı rolde olduğu gibi esprili bir kişiliğe sahip. Yaptığı paylaşımlara düştüğü nottan bu durumu görmek mümkün.

Gürel’in son dönemde artan sosyal medya paylaşımları, hayranlarını çok sevindiriyor. İlgiyle takip edilen oyuncunun sadece Türk değil, özellikle İtalyan ve Arap hayranları da sürekli yorumlar ve beğeniler yapmaya devam ediyorlar paylaşımlarına.

Son günlerde kendi adına paylaşım rekorları kırmaya başlayan Gürel’in iki fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz…

Can Yaman ile verdiği poza “Belaya bulaşmadan 10 saniye önce” notunu düşen oyuncu, bıçak ve gülme emojileriyle de süslemiş.

Oynadığı karakterle de hafiften dalgasını ‘Olaylarla başa çıkmada Ezgi gibi ol’ notuyla geçmiş Özge Gürel…