Ana sayfa Sosyal Medya Ne kadar da benziyor… Büşra Develi, vefat eden babasının fotoğrafını paylaştı, acı hikayesi hatırlandı

Ne kadar da benziyor… Büşra Develi, vefat eden babasının fotoğrafını paylaştı, acı hikayesi hatırlandı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Büşra Develi, 1993 İzmit doğumlu bir isim. 20015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar isimli diziyle hayatımıza giren başarılı oyuncu, daha sonra Tatlı İntikam, Fi, Mehmet Bir Cihan Fatihi dizilerinin yanı sıra Ayla, Hadi Be Oğlum, Arada ve Karakomik Filmler isimli sinema filmlerinde rol aldı.

Oyuncu şu sıralar, atv’de yayınlanacak olan Akıncı isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Büşra Develi’nin ismi bir dönem magazinde de çok geçmekteydi, zira kendisi gibi oyuncu olan Burak Deniz ile uzun bir beraberlik yaşadı. Büşra Develi, sosyal medyayı çok etkin kullanan bir isim değil.

O nedenle son yaptığı paylaşım da dikkat çekti. Zira oyuncu, yıllar önce kaybettiği babasının bir fotoğrafını hiç bir yorum yapmadan sadece siyah bir kalp emojisi ile yayınlamıştı. Oyuncunun babasına olan özleminin derinleştiği yaptığı paylaşımdan anlaşılmakta.

Büşra Develi’nin babasıyla hikayesi ise biraz buruk. Zira oyuncu, İlkokul yıllarında taşındıkları Antalya’da anne ve babasının boşanmasıyla zor günler yaşamış. Lise dönemine denk gelen boşanma sonrasında Büşra Develi’nin babası Kocaeli’ne dönmüş, o ise Antalya’da annesi ile yaşamaya devam etmiş. Anne ve babasının boşanmasına tepki duyan ve bu nedenle babasıyla görüşmeyi de uzun yıllar reddeden Büşra Develi, bir süre sonra iletişime geçmiş babasıyla.

Ancak şeker hastası olan babasının rahatsızlığının ilerlemesi ve hayatını kaybetmesiyle de derin bir acı yaşamış. 3 kız kardeşi olan Büşra Develi, görüşmedikleri yıllara karşın babasına duyduğu sevgiyi hiç kaybetmediği de anlaşılıyor.

Hayatı boyunca oyunculuk hayali kuran Büşra Develi, bu nedenle İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümüne girmiş bir isim. Daha üniversitenin 3. yılında da ilk işi olan Tatlı Küçük Yalancılar’da rol aldı. Başarılı oyunculuğuyla büyük takdir gören Develi, aşağıdaki paylaşımıyla takipçilerini de hüzünlendirdi.

İşte o paylaşım…

♥️

Ne kadar da benziyor... Büşra Develi, vefat eden babasının fotoğrafını paylaştı, acı hikayesi hatırlandı 7