Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin Almanya’daki nikah töreni sosyal medyada patlama yaptı!

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin Almanya’daki nikah töreni sosyal medyada patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiraz Mevsimi isimli dizide başrolde yer alan ve sette başlayan arkadaşlıklarını da aşka dönüştüren Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu ikilisi, uzun yıllardır mutlu bir birliktelik sürdürüyordu.

Çiftin hayranları ise yıllardır ne zaman evleneceklerini soruyordu. Çift sonunda hayranlarının beklediği nikah töreni ile hayatlarını resmi olarak da birleştirdi. Serkan Çayoğlu’nun ailesinin de yaşadığı Almanya’nın Karlsruhe kentindeki nikah töreninde çiftin sevenleri bulundu.

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin Almanya'daki nikah töreni sosyal medyada patlama yaptı! 8

Hem aile üyeleri hem de yakın arkadaşlarının katılımı ile mutluluklarını paylaşan ünlü çift, sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşturdu. Nikahtan paylaşılan fotoğraflar sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı ve hayranları da çiftin mutluluğu güzel yorumlarla sosyal medya üzerinden destekledi..

Twitter ortamında ÖzSer etiketi üzerinden binlerce paylaşım kısa sürede yapılınca da gündemin ilk sırasına çıkan ünlü çift, Almanya’daki nikah töreni ile Türkiye’de sosyal medyanın zirvesine yerleşti.

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin Almanya'daki nikah töreni sosyal medyada patlama yaptı! 9

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’na ömür boyu mutluluklar dileyen hayranları, şimdi de çiftin bir bebek sahibi olmasını arzu ettiklerini belirten paylaşımlar yapıyor. Ünlü ikili bu konuda ne düşünür bilinmez ama, hayranları şimdiden bu konuyu gündeme taşımaya başladı.