Ana sayfa Sosyal Medya Burak Çelik’in çok eleştirilen kaslarının sırrı ortaya çıktı!

Burak Çelik’in çok eleştirilen kaslarının sırrı ortaya çıktı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Senden Daha Güzel’de Cemre Baysel ile başrolde yer alan yakışıklı oyuncu Burak Çelik, dizinin ilk bölümlerinden itibaren, kaslı vücudunun çok ön plana çıkmasıyla ilgili olarak  eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.

Salı akşamları yayınlanan Senden Daha Güzel’in daha ilk bölümünden itibaren, Burak Çelik’in yarı çıplak halleri ekranda yer almaya başladı. Dizinin, oyuncunun kas gösterisine dönüşen bazı sahneleri, bir kesim izleyiciyi rahatsız etti. Sosyal medyada oyuncuya ve senaryoya yönelik pek çok eleştiri yer aldı.

Hatta bazı izleyiciler, Burak Çelik’in kaslı vücudunun sergilendiği sahnelerin, oyuncunun performansının önüne geçtiği yorumlarında bile bulundular.

Burak Çelik'in çok eleştirilen kaslarının sırrı ortaya çıktı! 9

Sık sık eleştirilsede Burak Çelik’in fit görüntüsü sıkı bir çalışmanın ürünü. Oyuncu, instagram hesabından spor yaparkenki görüntülerini paylaştı. Burak Çelik’in paylaşımlarından, oyuncunun kaslı ve fit görüntüsü için büyük emek harcadığı açıkça görülüyor.

Burak Çelik'in çok eleştirilen kaslarının sırrı ortaya çıktı! 10

Her ne kadar eleştirilsede, senaryosu romantik komedilerin başarılı ismi Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan Senden Daha Güzel’de bu sahneler yer almaya devam ediyor.

Burak Çelik'in çok eleştirilen kaslarının sırrı ortaya çıktı! 11

Öte yandan, Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisi Senden Daha Güzel’de güçlü bir uyum yakaladı. İkili, ‘Efsun’ ve ‘Emir’ karakterleriyle sosyal medyada da en çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi oldu.

Gold Film imzalı ve yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği dizinin bu yaz rakiplerine karşı güçlü bir duruş sergiliyor.