Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu hayranlarından göz yaşartan kampanya!

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu hayranlarından göz yaşartan kampanya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’yi derinden sarsan aynı gün yaşanan 2 büyük deprem felaketinin ardından ünlü oyuncuların hayranları yardım kampanyaları yapmaya devam ediyor. Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin hayranları da sosyal medya üzerinden örgütlenerek, deprem bölgesine yardım sağlamak için çalışmalar yapıyor.

Twitter üzerinde organize olan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel hayranları çeşitli sayfalar üzerinden Ahbap Derneği’ne bağış yapılabileceğini belirten duyurularda bulunuyor.

“Desteğinizi bekliyoruz” diyerek paylaşılan mesajlarda Türkiye’deki deprem felaketi hatırlatılıyor ve şu ifadelere yer veriliyor:

“Ülkemizde yaşadığımız bu zor süreçte Özge ve Serkan Çayoğlu sevenler olarak depremzedelere bizlerin de bir katkısı olması açısından başlattığımız yardım kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz.”

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu hayranlarından göz yaşartan kampanya! 8

Bu paylaşımı alıntılayarak paylaşan Özge Gürel, “Sarılıyorum hepinize” diye yazdı. Serkan Çayoğlu ise “Harikasın! Sizlerle büyük bir aile olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde paylaşım yaptı.

Türkçe dışında İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca dillerinde hazırlanan yardım afişleri sosyal medyada takipçiler tarafından sıklıkla paylaşılıyor.

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu hayranlarından göz yaşartan kampanya! 9

Ünlülerin doğum günlerinde onlar adına çeşitli hediye organizasyonları düzenleyen hayran grupları bu sefer de depremzedeler için oyuncular adına çaba sergilemeye başladı. Bu da dayanışma ruhunun hem ülkemizde yayılması hem de yurt dışındaki hayranlar arasında da karşılık bulması adına dikkat çeken bir etkinlik olarak gözüküyor.