Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun arkasından özlemini fotoğrafla anlattı!

Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun arkasından özlemini fotoğrafla anlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kiraz Mevsimi isimli dizide birlikte oynadıktan sonra sevgili olan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, mutlu birliktelikleriyle de dikkat çeken iki ünlü oyuncu. 6 yıldır beraber olan ikili, gözlerden uzak mutlu bir hayat sürüyorlar. Daha çok boş zamanlarında seyahat etmeyi seven çift, farklı ülkelerde ortaya çıkıyor ve takipçilerini de zaman zaman birlikte pozlarıyla mutlu ediyorlar.

Oyuncu çift, bir süre önce aynı anda farklı dizilerde rol alıyordu. Özge Gürel, yaz sezonunda Can Yaman ile birlikte oynadığı Fox’un romantik komedi dizisi Bay Yanlış’ta oynuyordu. Serkan Çayoğlu ise yeni sezonda Kanal D’de yayınlanan Yeni Hayat isimli dizide ekrana geldi.

Ancak Bay Yanlış dizisi Ekim ayının başında, Yeni Hayat da 9. bölümüyle Ekim’in sonunda ekrana veda etti. Özge Gürel’in şu sıralar bir projesi yok. Serkan Çayoğlu ise kısa bir süre önce yeni dizisine başladı.

Oyuncu bu kez TRT1 için çekilen Kıbrıs Ada Kışı isimli dizide oynayacak. Pelin Karahan ve Ahmet Kural ile başrolde yer alan Çayoğlu, bir kaç hafta önce dizi çekimleri için Kıbrıs’a gitti. KKTC’de çekimlerden önce tüm ekip ve oyuncular karantinaya alındı.

Serkan Çayoğlu, karantina sürecinde bir kaç kez paylaşım yaparak hayranlarına iyi olduğu haberini de verdi. Çekimler ise kısa bir süre önce başladı.

Bu sırada İstanbul’da olan Özge Gürel ise sevgilisi Serkan Çayoğlu’na özlemini, birlikte çekilen romantik bir fotoğraflarıyla aktardı. Burnunda bir sızı notunu da ekleyerek…

Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu'nun arkasından özlemini fotoğrafla anlattı! 7