Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola “Bu paraya Beylikdüzü’nde ev alınır!” dedi, yorum yağdı! İnanmayana ispat etti!

Ezgi Mola “Bu paraya Beylikdüzü’nde ev alınır!” dedi, yorum yağdı! İnanmayana ispat etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle konuşuluyor şu sıralar. Safiye karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansıyla övgü toplamakta. Oyuncu, 8 yıl sonra yeniden dizilere döndüğü güçlü bir hikayede baskın bir karakteri oynamaktan da hayli mutlu. Ezgi Mola, aynı zamanda sosyal medyada da etkin bir isim.

Esprili kişiliği ile pek çok paylaşım yapan oyuncu, takipçilerinin ilgiyle izlediği bir isim. Hem günlük hayattan hem de dizinin setinden paylaşımlarıyla izleyenlerini de mutlu ediyor. Oyuncu, pek çok konuda da takipçileriyle düşüncelerini paylaşıyor, deneyimlerini aktarıyor, öneriler veriyor.

Pratik bilgiler, ürünler hakkında da pek çok paylaşım yapan oyuncu, takipçilerinin çok sevdiği ve heyecanla izlediği bir isim. Sosyal medyada son yaptığı paylaşımlarda ise bir tamirat konusu ile gündeme geldi oyuncu.

Ezgi Mola, evinin mutfağını yeniden yaptırmak, aynı zamanda televizyon ünitesini ve gardıropunu da yenilemek istiyor. Kısa bir süre önce takipçileriyle bu durumu bir video ile paylaşan oyuncu, çeşitli markalardan aldığı fiyatlar karşısında büyük şok yaşadığını anlattı!

Ezgi Mola "Bu paraya Beylikdüzü'nde ev alınır!" dedi, yorum yağdı! İnanmayana ispat etti! 8

Kendisine fahiş fiyatlar verildiğini söyleyen Mola, hem üstüne fazla fazla koyarak kendisine bir fiyat verildiği hem de bu fiyat üzerinden indirim yapar gibi yüzde 40 daha aşağı fiyat teklif edildiğini anlattı. Bu durumu yadırgadığını söyleyen oyuncu, durumu hayretler içinde takipçilerine aktarmıştı.

Bu sırada da “O fiyata Beylikdüzü’nde 1+1 ev alınır” diyerek, bir mutfak yaptırmanın bedelinin bu kadar olmaması gerektiğini vurgulamıştı. Oyuncunun bu sözlerine anlaşılan pek çok yorum gelmiş.

Bunun üzerine de oyuncu, bir arkadaşının kendisi için yaptığı küçük bir araştırmada ortaya çıkan sonucu paylaştı ve 120 bin TL’ye 1+1 evler olduğunu da göstererek sözlerini de ispatlamış oldu!

Ezgi Mola "Bu paraya Beylikdüzü'nde ev alınır!" dedi, yorum yağdı! İnanmayana ispat etti! 9

Ezgi Mola, bu açıklamasının ardından da yıllardır çalıştığı ustasının çok daha uygun bir fiyat verdiğini anlatarak “Bir fiyat aldım inanamayacaksınız. Yıllardır çalıştığım kendi ustamdan fiyat aldım. Müthiş tek kelimeyle” yorumunu yaptı ama fiyatı söylemedi!

Ezgi Mola, aldığı fahiş fiyatlar sonrasında eski ustasından daha uygun bir fiyata gardırop, televizyon ünitesi ve mutfak yapımı için anlaştığını belirtti.