Ana sayfa Güncel Haberler Gülben’e bak sen! Masumlar Apartmanı dram, sette eğlence tavan!

Gülben’e bak sen! Masumlar Apartmanı dram, sette eğlence tavan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, bu sezonun en etkileyici yapımı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hastalarının hayatlarından derlediği gerçek olaylardan ve karakterlerden oluşan kitabından alınan bir hikaye. İsimleri farklı olsa da kimi olaylar kurgu da olsa, genel hatlarıyla gerçek bir hayat hikayesi. İzleyenlerin ilgiyle takip ettikleri dizi, konusu kadar oyunculuklarıyla da çok konuşuluyor.

Safiye’yi oynayan Ezgi Mola ve Gülben’e hayat veren Merve Dizdar, dizinin adeta en dikkat çeken isimleri. Oyunculukları ve özellikle karşılıklı sahnelerdeki kimi komik halleriyle güldürseler de çoğunlukla dram yüklü bir dizi Masumlar Apartmanı.

İzleyenleri pek çok duyguya sürükleyen, kimi zaman hüngür hüngür ağlatan, kimi zaman içini burkan dizide Merve Dizdar da müthiş bir oyunculuk çıkarıyor. Bir önceki dizisi Mucize Doktor’un senaryosundan aniden çıkarılması başta tepki çekse de Masumlar Apartmanı’nda oynamaya başlamasıyla bu kararın daha hayırlı olduğunu da gördü izleyici!

Merve Dizdar, kamera karşısında adeta döktürüyor ama kamera arkasında da durum benzer! Bu kez sette döktüren bir Merve Dizdar sosyal medyaya düştü! Oyuncu, çekimi beklerken karavanda Esra Ruşan ve Uğur Uzunel ile eğlenceli bir sohbetteydi.

Bir ara ayağa kalkıp hoplamaya başlayan oyuncunun eğlenceli anlarını Esra Ruşan kayda alırken, dizide İnci’yi oynayan Farah Zeynep Abdullah da karavandaki keyifli sohbette yakalıyor rol arkadaşlarını.

Her ne kadar kamera önünde zorlu bir çalışma olsa da kamera arkasında birbirleriyle uyumlu, keyifli çalışan ve iyi anlaşan bir ekip var.

İşte o anlardan kareler…

Gülben'e bak sen! Masumlar Apartmanı dram, sette eğlence tavan! 24

Gülben'e bak sen! Masumlar Apartmanı dram, sette eğlence tavan! 25

Gülben'e bak sen! Masumlar Apartmanı dram, sette eğlence tavan! 26

Gülben'e bak sen! Masumlar Apartmanı dram, sette eğlence tavan! 27

Gülben'e bak sen! Masumlar Apartmanı dram, sette eğlence tavan! 28