Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in yeni dizisi yok ama 6 ay gündemden düşmeyecek!

Aslıhan Güner’in yeni dizisi yok ama 6 ay gündemden düşmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, 2 sezon boyunca Kuzey Yıldızı dizisinde başarılı bir performans ortaya koydu ve hayranlarını da mest etti. Daha sonra Uzak Şehrin Masalı isimli diziye başlayan oyuncu, bu projenin düşük reytingler nedeniyle kısa sürede yayından kaldırılmasının talihsizliğini de yaşadı.

Uzun süredir hayranlarının dizilere dönmesini beklediği oyuncu, setlere sinema filmleri ile dönüş yaptı. Oyuncu, 3 farklı projesi bulunduğunu ve 5-6 ay kadar da bu projelerle gündemde olacağını söyledi.

Komutan isimli filmde kocası Mert Kılıç ile birlikte yıllar sonra yeniden kamera karşısına geçen oyuncu, ayrıca Hiç isimli yeni bir projenin de hazırlıklarını yaptığını sosyal medyadan duyurmuştu. Onur Tuna ile birlikte Hiç isimli film için yakında sete çıkacak olan oyuncu, ayrıca Tek isimli sinema filminde de yer alıyor.

Tek isimli filmde Tamer Levent başrolde ve Aslıhan Güner de Profesör Doktor Adem Tek karakterinin ölen eşini fotoğraflar ve sesi üzerinden canlandıracak.

Komutan, Tek ve Hiç isimli film projeleri ile yoğun bir dönem geçiren Aslıhan Güner, kendisinden dizi bekleyen hayranlarına da şu sözlerle seslendi:

“Şimdi biraz yoğunum toplam 3 filmle… Seyircimiz beni televizyonda özledi ama sinemada yaklaşık 5-6 ay ben vizyonda olmuş olacağım. Televizyon projesi gibi, sık sık sinemalarda olacağım.”

Komutan isimli sinema filminde kocasına destek olan Aslıhan Güner, mutlulukla ve heyecanla rol aldığını da ifade etti. Mert Kılıç ise, Türk Ordusu’nun sınır ötesi operasyonundaki gerçek bir hikayeden yola çıkarak Komutan filmini hazırladıklarını ifade etmişti.

Aslıhan Güner, “Aksiyonda Mert çok çok iyi” diyerek kocasını övdü. Oyuncu, kocasının senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı aksiyon dolu bu film ile 7 Ekim’de hayranlarının karşısına çıkacağı için heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi.