Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Gürel’in Hayaller ve Hayatlar dizisinde her şey güzel, tek bir şey eksik!

Özge Gürel’in Hayaller ve Hayatlar dizisinde her şey güzel, tek bir şey eksik!

tarafından ker_def

Çekimlerine devam edilen Hayaller ve Hayatlar dizisini Özge Gürel hayranları büyük bir heyecanla bekliyor. Özellikle oyuncunun yurt dışındaki takipçilerinin de gelişmeleri yakından takip ettiği bir dizi haline gelen Hayaller ve Hayatlar çok etkileyici bir hikayeye sahip olacak. Özge Gürel, 4 kadının hikayesinin anlatıldığı dizi için trajik bir hikayesi bulunduğu bilgisini verdi.

Oyuncu, günümüz dünyası ile ilişkili olayların yaşanacağını belirttiği dizinin hikayesinin çok etkili olacağını da ifade etmişti. Dizi ile ilgili setten yeni fotoğraflar geldi. Ünlü isimleri bir araya getiren dizide her şey güzel ilerliyor ama tek bir eksiklik var. Bu eksiklik de henüz yayın tarihinin belirlenmemiş olması. Bein Connect platformunda yayınlanacak dizi için yakın zamanda başlayacağı dışında ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi yok.

Özge Gürel'in Hayaller ve Hayatlar dizisinde her şey güzel, tek bir şey eksik! 12

Ancak İstanbul’u etkileyen yoğun kar yağışının olduğu günlerde de dizinin çekimlerinin devam ettiği biliniyor. Ekip yoğun bir şekilde çalışıyor ve ilk bölüm de büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği yeni beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar”ın yayınlanan afişi ve ilk tanıtımı büyük ilgi gördü. Çekimleri tüm hızıyla devam eden ve yakında beIN CONNECT’te izleyiciyle buluşacak dizinin setinden yeni kareler de paylaşıldı.

Özge Gürel'in Hayaller ve Hayatlar dizisinde her şey güzel, tek bir şey eksik! 13

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı, Emre Kabakuşak’ın supervisor olarak imza attığı beIN CONNECT’in yeni dizisi “Hayaller ve Hayatlar” seyirci ile buluşmaya gün sayıyor.

Özge Gürel'in Hayaller ve Hayatlar dizisinde her şey güzel, tek bir şey eksik! 14

Dört yakın arkadaşın farklı hayatlarının hayaller ve gerçeklerle yaşanan çatışmasını izleyiciyle buluşturacak olan dizinin kadrosunda Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Beyza Şekerci, Özge Özacar, Halil İbrahim Kurum gibi yıldız isimler yer alıyor.

Oyuncuların Enerjisi Tüm Seti Etkisi Altına Aldı!

Özge Gürel'in Hayaller ve Hayatlar dizisinde her şey güzel, tek bir şey eksik! 15

Keyifli ve gizemli bir hikayeye sahip olan “Hayaller ve Hayatlar”ın setinde yoğun tempoya rağmen birbirinden eğlenceli anlar yaşanıyor. Dizi oyuncularının neşesi, tüm setin havasını değiştirip soğuk kış günlerinde rüzgarı tersine çevirerek ortaya sıcak ve samimi bir set ortamının çıkmasını sağlıyor.

Özge Gürel'in Hayaller ve Hayatlar dizisinde her şey güzel, tek bir şey eksik! 16

Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalananların hikayesini anlatan beIN ORIGINALS etiketli yeni dizi ‘Hayaller ve Hayatlar’ yakında beIN CONNECT’te izleyici ile buluşacak.

Özge Gürel'in Hayaller ve Hayatlar dizisinde her şey güzel, tek bir şey eksik! 17