Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Berfin Aktaş’a Kuzey Yıldızı’ndaki çıkışından sonra iki büyük şanssızlık!

Nilsu Berfin Aktaş’a Kuzey Yıldızı’ndaki çıkışından sonra iki büyük şanssızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -1998 yılında dünyaya gelen Nilsu Berfin Aktaş, oyunculuk yolculuğunun daha başındayken yaşadığı şanssızlıklar ile dikkatleri çekiyor. 2019 yılında Raslantı isimli sinema filminde rol alan genç oyuncu, Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisindeki Gökçe karakteri ile tanındı.

2 sezon süren dizide rolünü başarıyla canlandıran ve ilk dizisinde de iyi bir izleyici desteği bulan oyuncu, hem yetenekleri hem de güzelliği ile kısa sürede beğeni topladı. Nilsu Berfin Aktaş’ın oyunculuk yolculuğunda Ölüm Zamanı isimli dijital dizinin ardından önemli fırsat Benim Hayatım dizisiyle geldi.

Star TV’de yayınlanan ve sadece 6 bölüm süren bu yapımda Genco Özak ile başrolü paylaşan genç oyuncu, kariyerindeki ilk başrolünde iyi bir performans ortaya koydu. Dizinin izleyicilerden yeterince ilgi görmeyerek 6. bölümde final yapması oyuncu adına büyük bir şanssızlık oldu.

Nilsu Berfin Aktaş'a Kuzey Yıldızı'ndaki çıkışından sonra iki büyük şanssızlık! 55

2021 yılının Mayıs ayında final yapan Kuzey Yıldızı ile hayatının şansını yakalayan genç oyuncu, daha sonra ise Klap Yarası isimli diziye katıldı. atv’de pazartesi akşamları yayınlanan dizide Pınar karakteri ile yer alan oyuncu, ne yazık ki, yine büyük bir şanssızlık yaşadı.

Kalp Yarası dizisi düşen reytingleri nedeniyle atv tarafından gözden çıkartıldı. 32. bölümde final yapmasına karar verilen diziye daha yeni katılan genç oyuncu da bir şanssızlıkla daha yüzleşti.

Benim Hayatım dizisinin 6 bölüm sürmesinin ardından Nilsu Berfin Aktaş için Kalp Yarası dizisi de kısa süreli bir iş olarak kariyerinde yer alacak. Oyuncunun Kuzey Yıldızı ile elde ettiği çıkışın, sonraki iki işte yeterince sergileyememesi de önemli bir şanssızlık oldu.

Geçtiğimiz hafta koronavirüse de yakalanan oyuncu, yeni dizisine de gecikmeli olarak katılabilmişti. Oyuncunun hayranları ise geleceğinin parlak olduğunu düşünüyor.