Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün hem eski dizisi hem güzelliği ile gündem oldu!

Tuba Büyüküstün hem eski dizisi hem güzelliği ile gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün hayranları zaman zaman twitter ortamında yaptıkları etkileşim başarısını bir kez daha sergiledi. Oyuncunun instagram’da paylaştığı pozlarını yayınlayan hayranlar, hem güzelliğine hem de yeteneklerine vurgu yapan binlerce paylaşımı üst üste yaptı. Twitter’da kısa sürede en çok konuşulan isimlerden birisi olan oyuncunun makyajsız güzelliği de bir kez daha gözler önüne serildi.

Tuba Büyüküstün’ün Kasım ayında instagram hesabından paylaştığı ve makyajsız güzelliğini sergileyen pozlar hayranları arasında binlerce övgü dolu mesajın paylaşılmasına neden oldu. Ekşi Sözlük’te bile Tuba Büyüküstün’ün makyajsız güzelliğine yönelik olarak birçok paylaşımda bulunuldu.

Tuba Büyüküstün hem eski dizisi hem güzelliği ile gündem oldu! 37

Another Self isimli Netflix dizisinin çekimlerini tamamlayan oyuncunun ayrıca Rise of Empires Ottoman isimli dizinin ikinci sezonunda da yer alacağı ortaya çıkmıştı. Tuba Büyüküstün’ün Engin Akyürek ile başrolünde yer aldığı Kara Para Aşk ise yurt dışında gündem olmaya devam ediyor.

Gelen haberlere göre Netflix’te yayınlanmakta olan dizi, özellikle Almanya’da geniş bir ilgi gördü. Netflix’in Almanya’daki aboneleri arasında hızla yayılan dizinin kısa sürede en çok izlenen beş diziden birisi olduğu ortaya çıktı.

Kara Para Aşk, Türk dizi tarihinin en önemli yapımlarından birisi haline geldi. Birçok ülkede izlenen diziden 6 yıl sonra Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek ikilisi, geçen sezon Sefirin Kızı isimli projenin ikinci sezonunda yeniden bir araya geldi.

Tuba Büyüküstün hem eski dizisi hem güzelliği ile gündem oldu! 38

İkilinin tüm dünyaya yayılan hayranları da onları yıllar sonra yeniden bir arada görmenin keyfini çıkartmıştı. Tuba Büyüküstün’ün hem eski dizisi hem güzelliği üzerinden twitter ortamında gündem olması da hayranlarının sevgi gösterisi olarak kayıtlara geçti.

Tuba Büyüküstün hem eski dizisi hem güzelliği ile gündem oldu! 39