Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özacar’ın final yapan Kefaret dizisine vedası duygusal oldu!

Özge Özacar’ın final yapan Kefaret dizisine vedası duygusal oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son yılların dikkat çeken isimlerinden olan Özge Özacar, üst üste yeni projelerde yer alarak kariyerinde yeni adımlar atıyor. Tecrübesini artıran ve sonraki projeler için de yeteneklerini sergileyen Özge Özacar, en son Kefaret isimli Fox TV dizisinde yer aldı.

35 bölüm süren Kefaret dizisinde Meltem karakterine hayat veren oyuncu, iyi geçen bir dönemi geride bıraktı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi tecrübeli isimlerle aynı sete çıkmanın keyfini yaşayan ve birçok şey öğrenen oyuncu adına Kefaret başarılı bir sınavdı.

35. bölümü ile birlikte perşembe akşamı Kefaret dizisi ekran ömrünü tamamladı. Özge Özacar da instagram hesabından yaptığı paylaşım ile hem diziye veda etti hem de tatil pozları ile yoğun geçen dönemden sonra dinlenmeye geçtiğini gösterdi.

Özge Özacar, diziye veda mesajında şöyle yazdı: “Meltem ile evlendik, boşandık, çocuk doğurduk, kandırdık; kandırıldık, kaçırıldık. Korktuk, ağladık, güldük. Sonunda da hapse girdik. Meltem’i oynamak genç bir oyuncu olarak, unutamayacağım muazzam bir tecrübe oldu bana. Yıllarca hayranlıkla izlediğim, ve ilk günden son güne sevgisini desteğini benden hiç esirgemeyen hastası olduğum kadın, @nurgulyesilcayy ile her sahnemizde bambaşka heyecanla oynadığım çok sevdiğim canım @yurdaerokur ile; buradan sonra tiyatro sahnesinde bir gün birlikte oynamak için şimdiden çok heyecanlandığım @mert_firat başta olmak üzere; Ayşegül Cengiz, Hakan Yufkacıgil ve @aladar.ayberk @klcmne ve tüm oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim.”

2020 yılının Ekim ayında başlayan ve Temmuz 2021’de sona eren Kefaret dizisinde 35 bölüm boyunca kendisine destek olan ekip arkadaşlarına da teşekkür eden Özge Özacar, birlikte olduğu tüm arkadaşlarına güzel dileklerde bulundu. Meltem karakterinin ekrana vedasında sonra oyuncu, tatile çıktı.

Özge Özacar'ın final yapan Kefaret dizisine vedası duygusal oldu! 7

10 bölümlük Seyyar isimli Puhu TV dizisinde de yer aldığı için bir dönem iki dizi seti arasında mekik dokuyan Özge Özacar adına çok yoğun geçen ama çok şeyler öğrendiği bir dönem geride kalmış oldu. Oyuncunun veda mesajında Mert Fırat’a gönderdiği tiyatroda birlikte rol alma isteğinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği de merak konusu oldu.