Ana sayfa Dizi Haberleri Naif rollerin ismi Sevda Erginci bir ilke imza atacak! El Kızı’nın Ezo’su çok şaşırtacak!

Naif rollerin ismi Sevda Erginci bir ilke imza atacak! El Kızı’nın Ezo’su çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son yılların ilgi ile izlenen isimlerinden olan Sevda Erginci, Yasak Elma dizisindeki Zeynep karakteri ile bir hayli öne çıkmıştı. Kariyerinin en önemli döneminde bulunan oyuncu, en son geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu isimli tarihi yapımda Turna karakterine hayat verdi.

Şimdilerde tatil keyfi yapan ve yeni sezon için enerji depolayan oyuncu, El Kızı isimli Fox TV dizisiyle anlaştı. İsmail Ege Şaşmaz ile başrolü paylaşacak olan Erginci, çok farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak. Instagram hesabına yansıyan yeni imajıyla da dikkatleri çeken Erginci, Ezo olarak nasıl bir imaj ile dizide yer alacak bu da merak konusu oldu.

Naif rollerin ismi Sevda Erginci bir ilke imza atacak! El Kızı'nın Ezo'su çok şaşırtacak! 7

Ezo olarak izleyeceğimiz oyuncu, küçüklüğünden itibaren öksüz kalan ve büyük acılarla büyüyen bir karakter olacak. Erginci’nin zaten dram yapımlarında çok iyi roller yaptığı bilinir. Ezo karakteri de oyuncunun kendisini gösterebileceği bir rol alacaktır.

Sevgisiz büyüyen bir kadın olan Ezo, hırçınlığı ile dikkat çekecek ve intikamcı yapısıyla da şaşırtacak. Sevda Erginci’nin bugüne kadar canlandırdığı naif roller düşünülür ise bu hırçın anları izleyiciler için bir ilk olacak. Ezo, tam Harun Karasu ile evlenecek iken, hayatını değiştiren bir gelişme yaşanacak. Babasından kalan miras ile birlikte Ezo’nun hayatı da çok değişecek.

El Kızı isimli yeni Fox TV dizisinin hazırlıkları son aşamaya geldi. Feride Kaytan’ın yönetmenliğini yapacağı dizi için Muğla ilinde bir dizi hazırlık yapılıyor.

Çekimlerin Ağustos ayında başlaması ve Eylül gibi de El Kızı dizisinin izleyici ile buluşması bekleniyor.