Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin hayranları çok bekledi, sonunda beklenen haber geldi!

Ebru Şahin hayranları çok bekledi, sonunda beklenen haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hercai dizisiyle kendisine milyonlarca hayran kazanan Ebru Şahin, kariyerinin en önemli projesini geride bıraktı. Akın Akınözü ile partner olan Ebru Şahin, 3 sezon süren yoğun çalışma temposundan sonra bir süredir tatil yaparak dinleniyor.

Afrika’ya giden ve instagram hesabında yayınladığı fotoğraflarla da hayranlarını şaşkına çeviren oyuncu, yeni imajıyla da çok dikkat çekti. Saçlarına Afrika örgüsü yaptıran oyuncu, bu haliyle de milyonlarca hayranından geçer not aldı… Basketbolcu aşkı Cedi Osman ile güzel günler geçiren Ebru Şahin, yakında tatili bitirecek ve yeniden dizi setlerine dönecek.

Ebru Şahin hayranları çok bekledi, sonunda beklenen haber geldi! 8

Akkız karakterini canlandıracağı Destan dizisi için bir dizi eğitimden de geçecek olan oyuncu hakkında en çok merak edilen konu yeni partnerinin kim olacağıydı… Akın Akınözü ile iyi bir Hercai sürecinden sonra Destan dizisinde bu sefer ünlü oyuncunun rol arkadaşı Edip Tepeli olacak.

Ebru Şahin hayranları çok bekledi, sonunda beklenen haber geldi! 9

Destan dizisinde eli ve ayağı tutmayan han oğlu olarak seçilen isim Sefirin Kızı dizisinde Kavruk Ömer’e başarıyla hayat veren Edip Tepeli oldu… İki genç oyuncunun yeni dizideki buluşması şimdiden heyecanlı bir bekleyişi de beraberinde getirdi.

Ebru Şahin hayranları bu ikiliyi heyecan ve merakla beklemeye başladı. Edip Tepeli, Star TV ekranında 52 bölüm süren Sefirin Kızı dizisinde iyi bir performans ortaya koydu. Güçlü adaylar arasından sıyrılıp da bu rolü elde etmesi büyük bir başarı. 8. yüzyılda geçen hikaye Türklerin İslamiyet’i kabulünden önceki döneme işaret ediyor. atv ekranında yayınlanacak olan dizide Edip Tepeli’yi Batuga karakterinde izleyeceksiniz.

Dizi için oyuncu arayışları sürüyor. Şimdiye kadar anlaşma yapılan isimler de oldukça dikkat çekiyor. Kaan Çakır, Filiz Ahmet ve Selim Bayraktar ilk netleşen isimler oldu. Filiz Ahmet ve Selim Bayraktar, Muhteşem Yüzyıl dizisinden yıllar sonra yeniden bir tarihi yapımda birlikte rol alacak.