Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özacar’ın kısmetine yine çok heyecan verici bir senaryo düştü!

Özge Özacar’ın kısmetine yine çok heyecan verici bir senaryo düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özacar, şu sıralarda Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Kısmet isimli eğlenceli dizinin başrol kadın oyuncusu olarak yer alıyor.

Cem Gelinoğlu ile Bursa Bülbülü isimli sinema filminden sonra yeniden partner olma fırsatını elde eden Özge Özacar, kendisine çok şey kattığı için onunla çalışmanın özel bir fırsat olduğunu düşünüyor.

Genç oyuncu, Kısmet isimli dizinin hikayesini Mahinur Ergun gibi tecrübeli bir senaristin yazmasından da çok etkilendi. Daha önce aynı senaristin yazdığı dram yükle Kefaret isimli dizide iyi bir performans sergileyen Özacar, şimdi ise romantik komedi hikayesinde yine aynı senaristin yazdığı sahneleri canlandırmanın keyfini yaşıyor.

Ünlü oyuncu, “Hayata diretmek gibi değil, almam gerekeni almam gerektiğini, her kısmetimin tevakkül içerisinde ve akış içerisinde eşleşeceğine inanırım. Bu hikayemizde de Mahinur Ergun ile birlikteyiz. Daha önce de bir hikaye yaratmıştık beraber, çalışmak kısmet olmuştu. Şimdi burada olunca beraber kısmetimiz diye yine aynı şeyi hissettim. İş anlamında kısmetin ilahi bir akışı olduğuna çok inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Melike karakteri ile Kısmet dizisinde etkileyici bir performans ortaya koyan Özge Özacar, partneri Cem Gelinoğlu ile sette çok iyi bir ortam oluşturduklarını ve kendisinden çok şey öğrendiğini de sözlerine ekledi.