Ana sayfa Sosyal Medya Evlenmeyi hiç düşünmeyen Melisa Döngel’in fikrini değiştiren şey bakın neymiş!

Evlenmeyi hiç düşünmeyen Melisa Döngel’in fikrini değiştiren şey bakın neymiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Döngel, canlandırdığı karakterler ile dizi dünyasının başarılı kadın oyuncularından birisi oldu. 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2015 yılından bu yana setlerde farklı rollerle yer almakta.

Bizim Hikaye dizisindeki Deniz karakteri ile iyi bir çıkış sergileyen oyuncu, Elif isimli günlük dizideki Süreyya karakteri ile de iz bırakmıştı. Sen Çal Kapımı dizisinin çok başarılı olması, Ceren karakterini canlandıran oyuncunun da büyük popülerlik elde etmesinde önemli bir katkı sundu.

Aşk Mantık İntikam dizisindeki Çağla karakterinin yanı sıra, Disney +’da yayınlanan Dünyayla Benim Aramda ve Barbaros Hayreddin dizileri de genç oyuncu adına iyi sınavlar olarak biliniyor.

Google’de hakkında en çok bilgi aranan isimlerden birisi haline gelen Melisa Döngel, Talu Talks isimli youtube kanalında, kendisiyle ilgili en çok aranan konularla ilgili açıklamalar yaptı.

Estetikleri çok konuşulan Melisa Döngel, bu konuda şunları söyledi: “Estetiklerimi açıklayım. Estetik de denmez buna, çene dolgum var, biraz yanak dolgum var, biraz dudak dolgusu ve biraz botoks var. Ben benlikten çıkmışım aslında, fotoğrafım var.”

Evlenmeyi hiç düşünmeyen Melisa Döngel'in fikrini değiştiren şey bakın neymiş! 7

Aldığı en ilginç iltifat ilgili soruyu da yanıtlayan oyuncu, hayranlarının en çok gülüşünü ve gözlerini sevdiklerini söyledi.

Döngel, “Kendimde sevmediğim bir yerim yok. Ben kendisi ile barışık birisiyim. Sevmediğim bir çenem varmış, elmacık kemiğim varmış, onları da doldurmuşum” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Sarıyer’de oturduğunu ifade eden Melisa Döngel, evli olup olmadığını soranlara da çarpıcı bir yanıt verdi:

“Hayır henüz evlenmedim. Daha çok gencim, hayırlı kısmet ne zaman çıkar ise evlenirim. Evlenmeyi hiç istemiyordum, bana çok uzak bir kavramdı. Yaş ilerledikçe bir de kız kardeşim ile beraber, onu büyütmeye başladığımda aile hayatının ne kadar güzel bir şey olduğunu ve düşman olmaman gereken bir şey kavram olduğunu anladım. O yüzden evlenmek istiyorum.”