Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özberk 2 yıl sonra dizilere çok etkili bir hikayeyle ve heyecanlı dönüyor!

Özge Özberk 2 yıl sonra dizilere çok etkili bir hikayeyle ve heyecanlı dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özge Özberk, 2 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerinde. Ünlü oyuncu, 2020 yılında büyük beklentilerle yayına başlayan ama kısa süren Bir Annenin Günahı isimli diziden sonra uzun süre dinlenmeyi tercih etmişti.

Özge Özberk, yakında yeniden ekranlara Show TV’de başlayacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli diziyle dönüş yapacak.Ertan Saban ve Devrim Özkan ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, büyük heyecan yaşıyor.

Özge Özberk hayranları da 2 yılın ardından oyuncuyu çok farklı bir projede izleyecek. Gani Müjde imzasını taşıyan dizide Sadi Payaslı isimli karakterin kirli geçmişinden sıyrılıp, bir lisiye coğrafya öğretmeni olarak yerleştirilmesi ve sonrasında burada ıslah evinden gelen gençlerle farklı bir hayatın içine girmesi anlatılıyor.

Öze Özberk’in de etkili bir karakter ile yer alacağı dizinin yayın tarihi belli değil ama kısa süre içinde başlaması planlanıyor. Gani Müjde gibi usta bir yazarın elinden çıkması, farklı bir hikayesinin bulunması noktasında yeni dizinin çok ilgi çektiğini söyleyebiliriz.

Özge Özberk 2 yıl sonra dizilere çok etkili bir hikayeyle ve heyecanlı dönüyor! 8

Sette açıklamalarda bulunan Özge Özberk, “Çok yeniyiz daha. Ekibimiz çok güzel, son hızıyla devam ediyor hazırlıklar. İlk çekim günümüzü yaşadık. Ekip şahane, gençler şahane. Senaryo zaten muhteşem. Gani kalemini bu sefer başka türlü döndürdü” diye açıklamada bulundu.

İzleyicileri şaşırtacak bir kurgusu bulunan dizinin yaz ekranının en farklı yapımlarından birisi olması bekleniyor.

Özge Özberk 2 yıl sonra dizilere çok etkili bir hikayeyle ve heyecanlı dönüyor! 9

Oyuncu, bir baba oğul hikayesi olarak öne çıkan dizi için şunları anlattı: “Hayatın çok içinden, çok güncel konuları işliyoruz. Ülkemizde şu anda yaşanan haksızlıkların anlatıldığı, gençler üzerinden. Özellikle Z Kuşağına çok güzel bir vurgu yapılıyor. Çok güzel bir drama bekliyor seyircileri.”