Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade de yaz sezonunu resmen açtı!..

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade de yaz sezonunu resmen açtı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –En son Show TV’de yayınlanan ve bu sezon final yapan Üç Kuruş dizisinde ‘Bahar’ karakterine hayat veren oyuncu Nesrin Cavadzade şu sıralar özel hayatıyla magazin basınının gündeminde yer alıyor.

Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı oyuncu Gökhan Alkan ile ayrıldığı haberleri magazin basınında yer alan Nesrin Cavadzade adeta bu haberlere kulaklarını tıkamış durumda.

Güzel oyuncu son instagram paylaşımında, ‘Yaz resmen başladı’ notuyla fotoğraflarını yayınladı. Fotoğraflara binlerce yorum geldi. Hayranları oyuncuya, ‘Çok güzelsin’ ve Muhteşemsin’ gibi pek çok güzel yorumda bulundular.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade de yaz sezonunu resmen açtı!.. 8

Öte yandan, ünlü oyuncunun instagram hesabından yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu ve hayranlarının yakında nikah masasına oturmasını beklediği sevgilisi Gökhan Alkan ile bazı romantik fotoğraflarını kaldırmadığı da gözlerden kaçmadı.

Ancak Nesrin Cavadzade’nin aksine Gökhan Alkan, Cavadzade ile sosyal medyada olan fotoğraflarını sildi ve güzel oyuncuyu sosyal medyada takibi bıraktı.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade de yaz sezonunu resmen açtı!.. 9

Kafa karıştıran bu durum sonrası magazin basınında çiftle ilgili, ilişkilerinin bir ay önce bittiği, Gökhan Alkan’ın birlikte oturdukları evi terk ettiği Nesrin Cavadzade’nin ise yakın  çevresine ‘Sessiz sedasız bitsin istiyorum’ dediği iddiaları yer aldı.