Ana sayfa Dizi Haberleri Yağmur Tanrısevsin’in Kalp Yarası’ndan sonra dönüşü hızlı olacak!

Yağmur Tanrısevsin’in Kalp Yarası’ndan sonra dönüşü hızlı olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisiyle ekranlara Yağmur Tanrısevsin, özellikle bu dizinin ardından ciddi bir hayran kitlesi edindi. Kalp Yarası sona erdiğinden beri sessizliğini koruyan Tanrısevsin’den güzel haber nihayet geldi.

Yağmur Tanrısevsin ekrana en son ATV’de yayınlanan Kalp Yarası ile gelmişti. Geçen yıl yaz dizisi olarak ekrana gelen dizi çok sevilince kış sezonunda da devam etmiş, şubat ayında yayınlanan 32. bölümüyle ekranlara veda etmişti. Bu dizide Yağmur Tanrısevsin’in Gökhan Alkan’la olan enerjisi tüm izleyiciler tarafından çok sevilmişti.

Kalp Yarası sona ereli dört ay oldu. O günden bu yana hayranları, Yağmur Tanrısevsin’den gelecek yeni proje haberini bekliyor. Ancak beklenen haber bir türlü gelmiyordu. Taa ki bugüne kadar. Güzel oyuncu hayranlarını sevindirecek haberi nihayet verdi.

Yağmur Tanrısevsin’in Kalp Yarası’ndan sonra dönüşü hızlı olacak! 7

Alem dergisine röportaj veren Yağmur Tanrısevsin bir değil iki projeyle geri dönmeye hazırlandığını söyledi. Tanrısevsin, projelerden birinin dijital bir platform için film olduğunu söyledi. Başarılı oyuncunun diğer projesi ise yeni sezonda yeni bir dizi.

Yaklaşık bir ay önce ortaya atılan bir iddiada Yağmur Tanrısevsin’in yeni bir projede Burcu Özberk’le bir araya geleceği belirtilmişti. Buna göre her iki oyuncuya da aynı projede yer almaları için teklif gitmiş ancak henüz karar verilmemişti.

Yağmur Tanrısevsin dizi dünyasına ilk olarak 2012 yılında Pis Yedili dizisi ile attı. Güneşi Beklerken dizisiyle ilk başrol deneyimini yaşayan Tanrısevsin, en son ekrana geldiği Kalp Yarası ile kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Tanrısevsin bu dizide başrolü paylaştığı Gökhan Alkan’la çok sevilen bir çift oldu.