Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özder ve Begüm Birgören’in dostluğu herkese örnek

Özge Özder ve Begüm Birgören’in dostluğu herkese örnek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Begüm Birgören, Haziran ayında nişanlandığı Mehmet Cemil ile önceki gün Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde kılınan nikah ile evlendi… Çift yakın dostları ve ailelerinin katıldığı törende bir hayli mutluydu.

Sadakatsiz isimli dizide rol almaya başlayan Özge Özder, arkadaşının nikahında da oldukça şıktı. Sosyal medyadan da çifti tebrik eden Özder, ayrıca eşi Sinan Güleryüz ile birlikte nikah şahidi de olduklarını belirtti.

Özge Özder, Begüm Birgören – Mehmet Cemil çiftinin türlü türlü mutluluklarına ömür boyu şahitlik etmeyi arzu ettiğini de yazdı. Oyuncunun duygusal mesajı sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Özge Özder, mesajında şöyle yazdı: “Benim güzeller güzeli kız kardeşim Begüm Birgören bir pamuk prenses misali gelin olursa… Sevgili Begüm Birgören ve prensi Mehmet Cemil , bir ömür sürsün masalınız… Sizi çok ama çok seviyoruz… Dilerim nikah şahitleriniz olarak, daha bir ömür boyu şahitlik edeceğiz türlü türlü mutluluğunuza ve unutmayın ki, her daim yanınızdayız… Böyle özel bir güne beni hazırlayan Taylan Deniz Çakır’a ve bu aşk dolu güne bence çok yakışan elbisem için @novasposa ya sonsuz teşekkürler… ”

Özge Özder ve Begüm Birgören'in dostluğu herkese örnek 7